Valg af bryllups snacks

Tænk godt over hvilken type snacks I ønsker at servere til brylluppet for det kan være et stort valg i sig selv. Er i i tvivl om hvilke snacks I ønsker at servere kan I eventuelt kigge på denne liste, som giver jer et overblik over hvilke typer snacks I for eksempel kan servere.

 1. Noget af det, som I for eksempel kan servere det er rejer, som er noget, som de fleste kan lide. For eksempel kan I vælge at servere nogle store rejer, som ligger på is. Desuden kan I så vælge at servere en god dip, som gæsterne kan dyppe rejerne i.
 2. En sandwich er noget, som alle kan lide, uanset hvad der er i og uanset størrelsen. Som snack til jeres bryllup kan I vælge at servere sandwiches, hvor der for eksempel kan være kylling, eller andet kød i. I kan vælge at bruge lige hvad I vil til at lave sandwiches med.
 3. Der vil stort set altid være nogle vegetarer til stede i et selskab og hvis det er tilfældet så skal der naturligvis også være nogle snacks til dem. Noget, som de fleste vegetarer er vilde med er for eksempel pesto. Det kan både være pesto, som er lavet af artiskok, som er lavet af rød tomat eller som er lavet af basilikum. Til disse pestoer kan man for eksempel vælge at servere et lækkert, hvidt brød, som passer perfekt til. Derudover er det også en god ide at sørge for nogle brødstænger eller lignende, som måske har en bestemt lækker smag. Noget som er en god ide er lige at markere hvilke retter, der er til vegetarerne således, at alle kødspiserne ikke spiser det med samme.
 4. En anden mulighed for snacks er sushi, som flere og flere her i landet er begyndt at spise. Den lækre, friske fisk skaber en rar og behagelig mæthed, som dog ikke er så tung, at man ikke kan spise maden bagefter. Det kan dog være, at der er nogle, som ikke lige har smag for sushi så sørg også for at have noget til dem.
 5. En lille lækker tærte er en rigtig god snack, som næsten alle kan lide. Hvad I vælger at have i disse tærter er helt op til jer. Blandt andet kan I vælge at have røget laks eller nogle grøntsager i. For eksempel kan disse laves ved hjælp af muffinforme. Det er helt op til jer hvordan I ender med at lave jeres små tærter og I kan vælge lige præcis de ingredienser, som I ønsker.
 6. Det lækre tomatbrød i ovnen, bruschetta er noget som er et stort hit i snackafdelingen. For den italienske lille appetizer er nemlig lækker i alt dens simplicitet. Det handler blot om at finde noget lækkert brød, en god olivenolie, nogle tomater og noget mozzaralla. Disse ting sammen og så i ovnen og så har I de lækreste snacks til alle.
 7. Et kyllingelår er altid nemt at spise og derfor er det også noget, som I kan servere til brylluppet. Hvis I ønsker, at det skal være noget, som folk kan gå rundt og spise kan I tage folie på benet og så er de lige til at gå rundt med.
 8. Pølsehorn er aldrig noget, som man vokser fra så det er også en rigtig god snack til dine gæster. Med noget ketchup og noget sennep bliver det endnu mere lækkert og der er dermed både noget for børn og voksne. Også minipizzaer er altid et hit, og her har I mange forskellige muligheder for hvad I kan tage på, og I kan vælge lige præcis det fyld I bedst kan lide.
 9. Det er lækkert med nogle thaispyd, som er både autentiske og fulde af smag. Kylling satay er meget nemt at lave. Det kræver blot, at man skærer kyllingebryst i nogle stykker. Dernæst kan man så spide dem og så lægger man dem i en sauce, som man har lavet og som en hel nat kan give dem masser af smag. Dernæst kan man så vælge at grille dem på en grill, en pande eller tage dem i ovnen, alt efter hvad man er til. De kan også sagtens laves med oksekød, hvis det er noget, som man er mere glad for.

10. De små asiatiske forårsruller er noget, som flere og flere er blevet glade for, og det er også en lille snackret, som I kan servere til jeres bryllup. Der er her tale om en lille fingermad, og de kan både findes til vegetarer og med forskellige grøntsager. En anden mulighed er kylling eller skaldyr, som alt sammen smager godt i sådan nogle små forårsruller.

11. De fleste er vilde med tapas og det er da også en skøn spise. Lav et helt tapasbord, hvor der både er forskellige former for pølse, for skinke, ost og meget andet. Desuden kan I finde noget lækkert brød og alt andet, som I forbinder med tapas.

12. Alternativt er der selvfølgelig også de fine små frikadeller, som er inspireret af Grækenland. Lav dem eventuelt i oksekød for, at de smager af rigtig meget. Alternativt er det også en lækker spise at lave frikadeller med kylling, med kalkun, med hvidløg eller helt almindelige små frikadeller. Det er ikke svært at finde en god opskrift på at lave nogle gode og smagfulde frikadeller. De kan for eksempel laves så små, at man kan spise dem i en bid.

13. De fleste elsker både kage og krabbe, hvorfor krabbekager da også er en meget populær spise. Det er dog ikke sådan, at krabbekager på nogen måde smager af kage, men det eneste, der gør, at de hedder kager er, at de kan ligne kager lidt. Der er tale om en lille snack, hvor man blander krabbe med forskellige krydderier. Det er muligt at få lidt panering på dem, men det er dog ikke noget du behøver. De smager godt, hvis du så til sidst steger dem.

14. Det er blevet mere og mere populært at spise kammuslinger, og det er da ogs fordi, at det smager så godt. Blandt andet kan man placere dem indeni panchette. Derefter kan man vælge at putte dem på panden og stege dem lidt der. Det handler dog om, at man kun lige giver kammuslingen det, som den behøver så den ikke bliver overstegt for så bliver konsistensen ikke så spændende. Dadler er også en mulighed at servere sammen med panchetta da det søde ved dadlerne passer godt hertil.

15. En anden lækker spise er svampe, som er fyldt med det ene eller det andet. Du kan putte lige hvad du vil i en svamp da det kommer helt an på hvad du er til.

16. Nogle tortillas i en mindre størrelse er ofte et hit og man kan putte mange forskellige ting heri. Blandt andet kan man vælge at smøre dem med for eksempel laks eller en anden form for smøreost. Desuden er asparges eller kylling også lækkert at have i. Man kan rulle dem sammen på en måde, så ingredienserne sidder godt fast og sammen. Dernæst kan man skære en enkelt tortilla i cirka fire bidder og så er hver en bid lige klar til at blive spist.

17. Et ostebord er noget, som de fleste nyder og det er derfor også en mulighed, at man kan vælge netop denne form for spise som snack til brylluppet. Man kan stille nogle forskellige, gode oste frem. Derudover kan man i samme ombæring også stille nogle vindruer frem og derudover vil folk også nyde, at der er vindruer. I kan vælge at kombinere et ostebord med et pølsebord da der er mennesker af og til, som ikke er så vilde med ost og det skal man selvfølgelig gøre noget ved.

18. Til et rigtigt sommerbryllup vil gæsterne elske, at der er noget frisk at spise og det kunne meget vel være nogle lækre frugter. Her kan du blandt andet vælge nogle lækre jordbær, dejlige friske bær, og forskellige eksotiske frugter, som man måske ikke lige får spist hver dag.

19. Det er altid lækkert at have små muffins, som man i andre lande kalder cupcakes. Det er især hvis man vil servere noget til dem, som har en sød tand, at man kan vælge denne spise. Det er nemt at lave mange forskellige, både når det kommer til udseende og når det kommer til smag. Så det er bare med at gå i gang og tilmed så er de også fine at have stående på bordene.

20. Der er også nogle, som vælger at tage lidt forskud på glæderne ved at servere bryllupskage til receptionen. På den måde sørger man for, at alle får noget sødt tidligt på aftenen.

Giv gæsterne oversigt over maden

Som gæst er det meget ofte nødvendigt at vide hvornår der vil blive serveret mad og hvor meget der vil blive serveret. Derfor er det en god ide at skrive i invitationen, at der vil blive serveret mad inden selve hovedmiddagen vil blive serveret.

Få mad serveret eller lav tag selv service

Noget, som man skal overveje når man skal holde et bryllup det er, hvorvidt man skal bede gæsterne om selv at tage for sig af retterne, så at sige, eller om man skal servere det for dem. Mange vælger at have personale til at servere maden og det kan da også være en god ide fordi, at folk på den måde føler sig godt opvartede. Den eneste ulempe der er ved dette er, at det kan være lidt dyrere og der vil også være nogle gæster, som sidder og venter længe på, at maden kommer.

Er man til noget lidt mere afslappet kan man med fordel vælge det klassiske tag selv bord, som også er noget, som gæster godt kan lide. For det giver en større frihed for gæsterne, at vælge lige det, som de ønsker.

Hold madderne små og appetiten stor

De snacks, som man serverer inden brylluppet skal for guds skyld være små fordi, at det ikke går, at gæsterne de ender med at spise sig mætte i madderne. Derfor er det også normalt sådan, at man tilbyder gæsterne en lille tallerken hvorpå de kan placere et par fingermadder. For så kan de blot spise med fingrene, men dog helt uden de bliver fedtede til, hvilket er noget, som ingen sætter pris på. Den eneste grund til, at man lige serverer en lille fingermad er sådan set bare, at det sørger for, at gæsterne ikke er ved at flække af sult inden de sætter sig til bords.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert