Traditioner og mad

Når du taler om konfirmationen, er der ingen tvivl om, at der følger rigtig mange traditioner med. Det er en festlig dag, der for mange stadigvæk betyder, at det er første skridt ind i de voksnes rækker. Sange, taler og maden er andre traditioner, der bliver holdt meget hårdt på - følg med her, og læs mere om traditionerne til konfirmationen.

Maden til konfirmationen - et kapitel for sig

I mange år, har der ofte været flæskesteg og tarteletter på bordet til konfirmationerne. Det sker stadigvæk mange steder, og så er der alligevel begyndt at ske en flytning af maden til endnu flere spændende sammensætninger. Det betyder også at maden til konfirmationerne i dag, kan bestå af både buffet og som menu, fordi du netop har langt flere muligheder.

Maden til konfirmationen er virkelig et helt kapitel for sig. Det kan også ses ved, at der bliver opfundet nye retter hvert år. Det er med forskellig succes de slår igennem, eller ikke rigtig kommer ud over rampen.  Vi har et spændende udvalg af konfirmationsmad her på fest-diner.dk. Det er bare med at kigge løs, og se hvad du kan bruge af vores menuer eller buffet.

Tøj og taler

Når det er konfirmation vi taler om, er der også meget store traditioner forbundet med tøjet og talerne. Der er ingen tvivl om at pigernes kjole i 99% af alle tilfældene er hvid. Det forholder sig lidt anderledes med drengenes tøj, som i mange år har været mere forskelligt. Jakkesæt er meget almindeligt, og det er jeans også.

Talerne bliver ofte holdt i forbindelse med maden under konfirmationen. Her er der tale om familiemedlemmer eller rigtig gode venner, der kan være med til konfirmationen. Der er tradition for taler fra, far, mor, et familiemedlem og måske en god ven/veninde, samt konfirmanden selv. Hvornår talerne bliver afholdt i forhold til konfirmationsmaden kan være lidt forskelligt fra konfirmation til konfirmation.

Konfirmationsmad og traditioner

Når du giver dog god tid, så kig på hvor mange traditioner du bringer videre fra din egen konfirmation, eller du kommer i tanke om i løbet af processen med at planlægge konfirmationen. Det bliver til flere end du lige går og tror til at starte med. Konfirmationer er fyldt med traditioner - også når det kommer til maden til konfirmationen.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert