Sund firma frokostordning

frokostordning

Hvis man skal have sig en sund firma frokostordning så er det vigtigt, at man vælger nogle dygtige folk til at stå for at lave maden. Aarhus Frokostordning består af et dygtigt og topmotiveret team, som har stor erfaring i at lave sunde og velsmagende frokostordninger til firmaer, hvor der altid kun er gjort brug af de absolut bedste råvarer – hver gang.

En firma frokostordning skal være sund, og så skal den indeholde masser af næring. Hvis Aarhus Frokostordning bliver sat på opgaven med at leveres jeres frokost, så vil det altid være sund og velsmagende mad, som vil blive serveret.

Det er helt afgjort mange forskellige ting, man vil få, når man bestiller en firma frokostordning igennem os. En frokostmenu indeholder en lun ret samt 2 forskellige slags pålæg med tilbehør, 1 stk. dagens delikatesse, 2 sunde og velsmagende salater, rugbrød, madbrød samt dertilhørende smør. Derudover vil man desuden også få torsdagskage, som en del af ordningen.

Hver dag vil der være forskellige retter, så det på den måde altid vil være spændende og lækkert at få serveret frokosten.

Få frokostordningen leveret til firmaet billigt

Hvis man gerne vil have sin frokostordning leveret til firmaet til en fornuftig pris, så kan Aarhus frokostordning levere i hele Aarhus-området. Hvis I, i jeres virksomhed, godt kunne tænke jer at få lavet en dejlig frokostbuffet, som dagligt vil blive leveret på jeres arbejdsplads, så vil prisen for dette blot ligge på 39 kroner pr. kuvert. Prisen for selve levering er på 50 kroner pr dag, men såfremt I er over 20 personer på arbejdspladsen, som skal have vores lækre frokostbuffet, kan vi levere maden til jer ganske kvit og frit.

Benyt dig af kontaktformularen som du kan se til højre, hvis du godt kunne tænke dig at blive ringet op for at høre mere omkring muligheden for at få leveret en sund firma frokostordning til jeres arbejdsplads.

Frokostmenuen består af:

Flueben Varm mad

Flueben 2 forskellige fyldige sunde salater

Flueben Dagens lækre delikatesse

Flueben 2 x pålæg med tilbehør

Flueben Rugbrød samt hjemmebagt madbrød og smør

Flueben Kage om torsdagen      
                                                            
ALT DETTE FOR KUN 36 KR. ex moms OM DAGEN PR KUVERT

Frokost, aftensmad samt mødeforplejning – Se forslag her

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv mødeplatter
  Mødeplatte Byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert