Specialbuffet
Specialbuffet
- Kold souffle lavet på laks og kammusmuslinger serveres på bund af salat med skaldyrs dressing
- Kyllingesalat »Hawaii« på bund af ananas pyntet med bacon og fetaost
- Meget mør gris langtidsbagt Carvery skinke
- Guinis brasert herford okse cuvetesteg
- Nøddekartofler
- Kartoffelsalat med rucula, mynte og limesaft
- Salat med agurk og røde peberkorn
- Pastasalat deluxe
- Bulgursalat med soltørrede tomater og friske krydderurter
- 2 lækre tapaskage stykker
- Osteanretning med frisk frugt
- Brød og smør
Vægten på menuen er 1125 gram pr. kuvert
Specialbuffet
Forret klar til bordet
Kold souffle lavet på laks og kammusmuslinger serveres på bund af salat med skaldyrs dressing, Kyllingesalat »Hawaii« på bund af ananas pyntet med bacon og fetaost.
Vægt 220 gram pr kuvert.
Kødet leveres varmt
Meget mør gris langtidsbagt Carvery skinke langtidsbagt i 4 timer. Guinis brasert herford okse cuvetesteg bliver leveret færdig stegt og klar til bordet.
Stegen bliver leveret hel og skal skæres.
Den rå vægt på kødet er 200 gram i alt pr kuvert.
Kartofler leveres varmt
Nøddekartofler vægt 150 gram.
Det kolde
Kartoffelsalat med rucola, mynte og limesaft. Salat med agurk og røde peberkorn. Pastasalat deluxe. Brød og smør. Bulgursalat med soltørrede tomater og friske krydderurter.
Den samlede vægt er 480 gram pr kuvert.
Dessert
2 tapaskage stykker
– Lys kagebund med hindbærmarmelade og hindbærmousse pyntet med chokolade.
– Brownie bund med abrikosmarmelade og mangomousse pyntet med marengs.
Vægten på desserten er 75 gram.