Sommer en go tid for bryllup

Et bryllup kan for eksempel holdes om sommeren

Noget af det mest populære når det kommer til bryllupssæsoner det er sommeren. For rigtig mange vælger at holde deres bryllup i sommermånederne, hvilket de især gør fordi, at disse måneder slet og ret er varmere end resten af året. Det gør, at brudeparret har mange flere muligheder for selve festen fordi, at der er en meget stor sandsynlighed for, at det er muligt at være udenfor til brylluppet.

Rammerne om et bryllup om sommeren

Der er ingen tvivl om, at mulighederne når man holder et bryllup om sommeren er meget større end de er hvis man vælger at holde et bryllup i de koldere måneder. Og i hvor høj grad man så vælger at benytte sig af disse varme temperaturer kan variere. Nogle vælger at satse på, at vejret er så godt, at det er muligt at holde hele brylluppet udenfor, hvilket for eksempel kan være på en strand eller i en have eller et andet sted. Man kan dog også vælge at holde det indenfor, hvilket på mange måder er en lidt mere sikker situation fordi, at man på den måde ikke er afhængig af, at vejret er rigtig godt. Og hvis vejret så er godt så er det jo altid muligt for gæsterne lige at gå udenfor eftermiddagen og nyde det skønne vejr.

Brug frugt som dekorationer

Der er næsten ikke noget, som er så romantisk som fine blomster. Og det som især fungerer godt ved blomster det er, at de kan passe til lige præcis jeres dekorationer. For frugter kan fås i alle farver og derfor kan de også fås i de farver, som passer til jeres blomster.Skal I sørge for noget hyggeligt, som mange også bruger og som både fungerer som belysning og som hygge, så kan I vælge nogle fakler, som kan lyse stierne op.

Der er også mange, som vælger at gøre brug af materialet zink når det kommer til at pynte op til et bryllup. For der er noget meget afslappet og boheme agtigt ved zink og for eksempel kan man købe en vandkande, som er lavet af zink og som har fine blomsterdekorationer i. Det vil pynte noget så gevaldigt og det vil uden tvivl skabe noget rigtig hyggeligt til brylluppet.

Noget af det gode ved at vælge sommermånederne til at skabe rammerne for jeres bryllup det er, at der er rigtig mange blomster, som blomstrer i disse måneder. Det gør, at uanset hvilken farve blomster I ønsker så skal I nok kunne finde det. For her er der både forskellige nuancer af lilla, der er den lyse og mørke orange farve, der er de lyserøde og pink farver og så er der forskellige grønlige farver. For eksempel kan man vælge calla blomsten, som er en lilje, og som passer noget så fint til et bryllup. Desuden er der også en hortensia, som fylder og meget og desuden er der en solsikke, som netop får tankerne hen på sommer og efterår.

Tøj til brylluppet

Det er en god ide at vælge noget stof, som ikke vejer så meget og som er let, hvis man vælger at holde sit bryllup i sommermånederne. For vælger man noget tungt stof så kan man hurtigt stå og få det noget så varmt. For eksempel kan man vælge en type stof så som chiffon eller noget silke i den lette stil. Og her kan man vælge forskellige farver alt efter hvilken type man er.

Det er ikke kun bruden, som med fordel kan vælge nogle af de mere lette typer stof for det kan gommen nemlig også gøre. Han kan sagtens vælge et jakkesæt i for eksempel hør. Noget man kan gøre som brud og gom det er slet og ret smide skoene, således, at man kan mærke jordens kræfter under fødderne. Det kan gøre, at man går mere i et med naturen og på den måde i høj grad føler, at man omfavner verden.

De fleste bryllupper indebærer nogle brudepiger, som selvfølgelig skal have noget fint tøj på. Her kan man for eksempel vælge nogle farvestrålende kjoler da det gør, at der er noget meget festligt over dem. Det er klart, at vælger man et afslappet bryllup, så er der mindre fokus på hvilken type tøj, som gæsterne tropper op i, men der er dog visse grænser. For det skal ikke være sådan, at de tropper op i bikini og klipklappere da de trods alt stadig skal have lidt respekt for brudeparret.

Bruden frisure

Af og til sker der det, at fugt og vand kan gøre katastrofale ting ved håret for både gom og brud. Det kan man dog gøre noget ved da der er forskellige cremer og ting og sager, som man kan putte i håret og som gør, at det bare sidder der. Eventuelt kan man spørge andre til råds inden brylluppet, hvis man kender nogen, som ved noget om hvordan man undgår at få fugt i håret. Det er en fin detalje, hvis bruden har blomster i håret da det også er med til at skabe en fin sommerstemning.

Bryllupsmad

En rigtig lækker sommerspise er for eksempel hummer, som er noget af det lækreste man kan forestille sig. Derfor er det en af de retter, som man med fordel kan servere til et bryllup. Man kan blot tænde op i grillen, smække et par hummere på og så kan man ellers bare se hvordan alle får julelys i øjnene. Der er også andet man kan grille i samme kategori så som andet skaldyr og fisk. Det er dog ikke alle, som er så vilde med de forskellige former for fisk. Til dem skal der være noget andet og det kan for eksempel være nogle lækre, saftige bøffer. Hvis man ønsker at passe på miljøet og ikke ønsker at servere så meget kød kan man også vælge at servere en salat eller flere forskellige og andet tilbehør, som man mener, at gæsterne vil kunne lidt. Noget som alle kan lide det er en buffet for så kan man sagtens tage mere end én gang og man kan blive ordentlig mæt. Derfor er det noget, som I kan overveje at gøre.

Det er altid godt at have fokus på årstiden da det gør, at man får de bedste råvarer. Det vil sige, at man for eksempel kan bruge forskellige bær og melon. Det kan man stille frem og hvis det tilmed er varmt vil folk elske at kunne spise lidt frugt.

Vælger I sommerbrylluppet skal I tage højde for, at det kan være, at det er rigtig varmt. Hvis det er tilfældet så er det en god ide at sørge for at have mange forskellige kolde drikkevarer, som alle gæsterne kan blive kølet af med. For eksempel kan I lave nogle lækre velkomstdrinks og så kan man også vælge at servere sodavand, vand og andet under brylluppet så folk de har nok væske.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert