Skal der være rester - så vælg buffet

Der er aldrig noget der er sikkert, i forhold til rester - men for det meste giver det gerne lidt mad i overskud, når der bliver bestilt buffet til konfirmationen. Det kan jo godt være fordi det netop er en buffet, hvor maden står fremme og det er lettere bare at gå til og fra, og tage noget mere, når du gerne vil have en bid mad mere.

Buffet til konfirmationen - dem har vi 4 af

Når du gerne vil have buffet til din konfirmation, har vi her 4 at vælge imellem. Der er fra den helt prisskarpe til en luxus buffet, hvor der ikke er sparet på noget. Det giver en god valgfrihed, og derfor kommer du ikke til at gå forgæves, når du vælger Fest-diner.dk som din leverandør af mad til konfirmationen.

Skal det være en klassisk buffet, eller skal der være lidt mere fart over feltet - det er også en af mulighederne. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det giver god og smagfuld mad. Når vi leverer det lige til døren, får du også gode tips med til anretningen, så vi er sikker på, at du skal gøre så lidt som overhovedet muligt med maden.

Vores 4 forskellige buffetmuligheder til konfirmationen, gør også, at der altid er mulighed for, at der vil være lidt rester tilbage. Godt med kød, og kartofler, så kommer vi langt her i Danmark. Når vi kigger traditionerne igennem på konfirmation, er det par af de ting, der er meget højt rangeret på listen.

Det skal være let at bestille konfirmationsbuffet

Om du vælger vores Crazy Price buffet eller en af de andre, er det vigtigt for os, at du føler du kan bestille maden på en simpel og let måde. Når det fungerer, så har vi gjort vores arbejde godt. Derfor er vi altid interesseret i at høre hvordan din oplevelse har været af bestillingen.

Du kan bestille over Facebook, du kan bestille via mail, du kan give os et kald, eller du kan bestille via hjemmesiden. Vi er klar til at modtage din ordre, uanset hvor den kommer fra. Vi ser frem til at høre fra dig - når du skal bestille din konfirmationsbuffet.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert