Menuer 1 til 3 retter

4 Items

per page
Set Descending Direction
  1. Fest menu byg selv

    Fest menu byg selv

    fra 99,00 kr pr kuvert

    MIN. 8 kuverter

    Fest menu byg selv

    Byg selv menu

    • Vælg mellem 10 hovedretter
    • Vælg mellem 4 tilbehørs pakker
    • Vælg mellem 12 forretter
    • Vælg melem 10 desserter
    Learn More
  2. Mortens and

    Mortens Menu

    129,00 kr
    MIN. 2 kuverter

    Mortens aften
    Mortens and menu 2 retter kun 129,00 kr.

    Forret

    • 2 x Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges

    Hovedret

    • Helstegt and fyldt med saftige svesker og æbler Andeskysauce, Varm rødkål, Brunede kartofler Hvide kartofler, Waldorfsalat, Taffelchips

    Valgfri dessert kun 30,00 kr.

    • Ris á la Mande med kirsebærsauce
    • Æbletærte med mandelcreme og vanilje is

    Learn More
  3. Juleaften menu

    Mad til Juleaften

    159,00 kr
    MIN. 2 kuverter

    Mad til Juleaften

    Mad til juleaften på under 1 time  

    • Helstegt andesteg med fyld æbler og svesker
    • Dansk svinekam m.svær klar til ovnen
    • Hvide kartofler forkogte
    • Brune kartofler forkogte, sukker og smør er med
    • Hjemmelavet brun sauce
    • Rødkål
    • Ribsgele
    • Hjemmelavet waldorfsalat
    • Franske kartofler

    Bemærk, at maden leveres koldt d. 23/12 mellem kl. 10.00 – 12.00.

    Learn More
  4. Nytårsmenu 2019

    Nytårsmenu 4 retter 2020

    285,00 kr
    MIN. 1 kuvert

    UDSOLGT

    Nytårs menu 2020

    Brødpakke:

    • 3 forskelige ciabattastykker
    • Haydari tapenade
    • Basilikum tapenade

    Forret nytår:

    • Blinis Matcha Grøn The – Røget Ørredtatar, med top af spire

    • Blinis Piquillo- chili peber, Sød smag uden varme  - Advokadomousse - koldtvandsrejer - strejf af lime pyntet med frisk dild

    Mellemret nytår:

    • Bresaola – let saltet okseinderlår på sprød salat, Bearnaise mayo, Parmesan, Basilikumolie, Håndskårne Crisps med læsø salt

    Hovedret nytår: 

    • Tornedo af oksemørbrad grillstegt vendt i friske urter på trøffelsovs. Hertil Selleripuré, Saltmandler, syltede rødløg vendt i smørstegte smårødder, Nytårs kartoffel med svampe og emmentaler

    Dessert nytår:

    • Nytårskagen med lækker lys chokolademousse med en kerne af praliné – en blød nøddecreme. På toppen en sprød chokolade pyntet med knust pistacie. Bund af Jordbærcoulis med et strejf af lime samt en biscuit crumble med guldstøv

    Learn More

4 Items

per page
Set Descending Direction