Selskabslokaler

Hos Fest Diner tilbyder vi selskabslokaler til bl.a. barnedåb, bryllup, konfirmation, events, foredrag, netværksmøder og meget andet.

Det er vigtigt for os, at der bliver sat de rigtige rammer omkring netop jeres arrangement. 

Lokalerne kan rumme fra 25 til 450 gæster, og mulighederne er mange for at sætte netop jeres præg på lokalerne.

Fest Diner selskabslokale  –  Alt til festen

Uanset om det er familien, vennerne, kollegerne eller noget helt fjerde der skal samles til fest, er muligheden for fest på Perronen.dk en god mulighed.


selskabslokaler
Selskabslokaler i Hørning

Møder og kurser

Heldagsmøder, halvdagsmøder eller bare nogle timer
Hold dine møder hos Fest Diner i spændende omgivelser og få succes med dit næste møde i vores lokaler. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser - Eksklusive og spændende omgivelser - Mad og service i topklasse - Alt i AV-udstyr og trådløst internet - Hjælp til planlægning og afvikling - Gode parkeringsforhold.

Et møde/kursus hos Fest Diner kan tilrettelægges lige efter jeres ønske. Vi bor i Hørning - Vores kursuslokaler kan rumme fra 10 deltagere til 400 deltagere

Før, under og efter mødet, er der selvfølgelig rig mulighed for at få serveret morgen complet, frugt, frokost, kage, aftenmenu mv. Vi serverer drikkevarer efter hvad I som gæster ønsker til jeres arrangement, og hvordan det passer ind i jeres program.

Events & foredrag

Flere gange årligt afholdes der events og foredrag, men står du med et event eller foredrag du gerne vil afholde, men mangler et lokale?

– Så kan vi hjælpe med at skræddersy netop det event eller foredrag du må ønske.

Tæt på motorvej E45

Har du brug for et selskabslokale, så dækker vi et stort område. Fest Diner har sit selskabslokale Perronen placeret meget tæt på østjyske motorvej E45, hvor der er mulighed for at køre til vores selskabslokale Perronen fra Aarhus, Silkeborg, Randers, Skanderborg, Horsens.  

Har du spørgsmål, ønsker eller andet vi kan hjælpe med?

events-aarhus