Sandwich

Sandwich lækre og sprøde – leveret direkte til døren kun 26,00 kr.

Kan du forestille dig en mere lækker frokost end hjemmelavede og velsmagende sandwich? Som selfølgelig er lavet af de bedste råvarer, som giver den mest fantastiske smag. Spændende frokost i lækkert og sprødt brød, som bare er super friskt og indbydende at se på? Nej, vel? Det er ikke uden grund at lækre og hjemmelavede sandwich er populære til frokost på diverse arbejdspladser. Hver dag bestiller tusindvis af danskere det til frokost, og hos Fest-Diner.dk oplever vi bestemt også en konstant stigende efterspørgsel efter lækre og hjemmelade sandwich Aarhus, Horsens, Randers.

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Bagel

  Bagel

  fra 35,00 kr pr kuvert

  MIN. 1 kuvert

  Bagel vælg varianter i bunden.

  Learn More
 2. Trekantsandwich

  Trekantsandwich

  fra 16,00 kr pr kuvert

  MIN. 1 kuvert

  Trekantsandwich med lystbrød vælg varianter i bunden.

  Learn More
 3. Sandwich med grovbrød

  Sandwich med grovbrød

  fra 28,00 kr pr kuvert

  MIN. 4 kuverter

  Sandwich med Grovbrød vælg varianter i bunden.

  Learn More
 4. Sandwich i lyst brød

  Sandwich med lyst brød

  fra 26,00 kr pr kuvert

  MIN. 4 kuverter

  Sandwich med lystbrød vælg varianter i bunden.

  Learn More

4 Items

per page
Set Descending Direction

Frisksmurte middagsmad

Ikke nok med at vi hos Fest-Diner.dk er kendt for at lave de mest spændende og velsmagende sandwich i Jylland, vi er også kendte for at tilbyde levering i mange større byer. Vi tilbyder nemlig levering i byer som Aarhus, Vejle, Randers, Horsens og Silkeborg. Du kan med andre ord bestille online, og så kommer vi gerne ud til dig og leverer lækre sandwich og andet lækkert. Denne ordning anvendes især af mange virksomheder, som gerne vil have noget ekstra lækkert og velsmagende til frokost, flere og flere vælger nemlig madpakkerne fra, det er ganske enkelt for kedeligt. Samtidig har de færreste tid til at stå i en fysisk sandwichbutik, og vente på at 5, 10 eller flere midage bliver klar, og derfor vælger et stigende antal kunder at bestille online hos Fest-Diner.dk, og så kommer vi hurtigt med de mest velsmagende sandwich du kan forestille dig.

Sandwich fra 26 kr. i Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Odder, Vejle

Du finder et stort og meget varierende udvalg hos Fest-Diner.dk, der er ganske enkelt frokost for enhver smag, og det er bestemt vores mission at alle skal have mulighed for at få en lækker og frisk frokost. Vælg Fest-Diner.dk som leverandør af sandwich hvis det skal være lækkert og friskt hver eneste gang, og husk vi leverer gerne i alle østjyske byer.

Vi tilbyder naturligvis at levere lækkerige til private også. Du skal måske have gæster, holde en børnefødselsdag eller noget helt tredje, og vil gerne byde dine gæster på lidt lækkert. Her er spændende og hjemmelavede sandwich naturligvis altid en sikker vinder, alle elsker ganske enkelt lækkert brød med spændende og varierende indhold.

Find dine favorit sandwich allerede i dag, og bestil nemt og hurtigt online, så kommer Fest-Diner.dk og leverer direkte ved døren i Horsens, Aarhus, Randers, Silkeborg nemt og enkelt.