Smørrebrød med roastbeef
Smørrebrød er dansk, som i sin enkelthed består af rugbrød med smør / fedt belagt med pålæg, grønt og diverse tilbehør. Et af de mere populære stykker, som du kan finde opskriften på her, er med dejlig roastbeef med remoulade og ristede løg. Det lidt saltede kød (gerne rødt) kombineret med remoulade, knasende sprøde ristede løg giver et perfekt frokostmåltid.
Sådan gør du:
Skyl salaten og lad den dryppe godt af.
Ta 4 tallerkener frem og placér en skive gerne hjemmebagt rugbrød på hver tallerken og smør et lag smør på. Læg den tørre salat på skiverne så det dækket brødet.
Læg nu to stykker roastbeef på hvert stykke rugbrød. De skal være en smule forskudt af hinanden og helst dække smørrebrødet
Lav to striber remoulade langs midten af smørrebrødet og drys de ristede løg over. Byg nu smørrebrødet op fra salat-siden, ved at lave en linje med peberrod og dernæst agurkesalat. Pynt med en skive tomat og appelsin som er skåret halvt igennem, så de kan twistes og placeres på toppen af smørrebrødet.
Slut af med lidt karse på toppen, og maden med roastbeef er nu klar til at blive serveret.
Du skal bruge:
- 4 rugbrød skiver
- 8 roastbeef skiver
- salat gerne flot grønt
- 100 g revet peberrod eller peberroscreme
- agurkesalat gerne hjemmelavet
- remoulade
- ristede løg
- 4 tomater skiver
- 4 appelsin skiver
- karse
- smør
Og alt Dette her giver et dejligt stykke med Roastbeff