Receptionsmad

En stor dag er at holde reception for venner, arbejdskolleger, forretnings forbindelser eller åbent hus for familie og venner? Fest Diner står klar med mange års ekspertise i receptionsmad ud af huset til private såvel som erhverv. vi leverer lækre stående reception buffeter, hvor maden kan holde sig frisk og lækker på reception bordet i flere timer. Reception eller åbent hus kan vare i mange timer - af og til halve og hele dage  - derfor er det vigtigt, at maden fortsat ser indbydende og lækker ud for de sidste gæster.

Receptionsbuffet buffet den stående

Fest Diner har 3 lækrer receptionsbuffeter, hvoraf der kan vælges pindemadder med mere, som alle serveres som stående buffet vi har vores best seller receptions buffet nr 1 som er en flot og lække buffet til en god reception. ønske mand et måltid til sin reception kan man altid vælge vores receptions buffet nr 2 som er meget stor og lækker. og til sidst kan man selv byge sin buffet i vores byg selv reception.

Vi sælger også frokost sandwich

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Stående receptions buffet 2

  Stående receptions buffet 2

  fra 149,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Stående receptions buffet 2

  • Små trekantsandwich med Kylling og bacon.
  • Små trekantsandwich med Skinke og ost.
  • Små trekantsandwich med Roastbeef.
  • Små trekantsandwich med Ventrasina og brie.
  • Butterdejstårn med Æg og rejer.
  • Butterdejstårn med Kylling og karry dressing.
  • Melonbåde svøbt med seranoskinke.
  • Små frikadeller.
  • Nacho-chips med salsa.
  • Pindemadder – Brieost med druer.
  • Pindemadder –Skæreost med frugt.
  • Frugtfad.
  • Brownies med frugt.
  • Små brydebrød med smør.
  Learn More
 2. Stående receptions buffet

  Stående receptions buffet 1 (Best seller)

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Stående receptions buffet 1

  • Små trekantsandwich med Kylling og bacon
  • Små trekantsandwich med Skinke og ost.
  • Butterdejstårn med Æg og rejer.
  • Små frikadeller.
  • Nacho-chips med salsa.
  • Pindemadder med Brieost med druer.
  • Pindemadder med Skæreost med frugt.
  • Brownies med frugt.
  • Brydebrød med smør.
  Learn More
 3. Stående receptions buffet byg selv

  Stående receptions byg selv

  fra 14,00 kr pr kuvert

  MIN. 8 kuverter

  Stående receptions byg selv

  • Byg selv reception
  • Alt kan spises stående
  • Anrettet klar til bordet
  • Vælg mellem 36 receptions retter

  Min 8 kuverter

  Learn More

3 Items

per page
Set Descending Direction

Receptionsmad - Få ideer til lækre pindemadder og meget mere

Fest Diner`s receptioner leveres så de kan spises stående,alle receptioner fra Fest Diner bliver leveret på fade og klar til servering flor anretet selvfølgelig. en reception kan bestiles fra 10 kuverter vi leverer reseption i Skanderborg, Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle, Randers er der spørgsmål kontakt kundeservice

Det at afholde en reception er naturligvis en stor dag, og man skal derfor også sørge for, at alt er, som det skal være. En god måde at skabe et godt indtryk på er ved at servere en receptionsbuffet, og det kan Fest Diner hjælpe dig med at tilberede.

Hos Fest Diner giver vi dig muligheden for at vælge imellem en del forskellige super lækre og meget velsmagende buffeter, som indeholder et væld af gode retter, som du kan servere for dine mange gæster i forbindelse med, at du skal afholde en reception i Horsens eller omegn.

Det er praktisk at vælge Fest diner til at stå for din mad til stående receptioner

At vælge Fest Diner kan være en god idé, at vi kan være med til at sikre dig en nem og ikke mindst også meget praktisk løsning, når du skal afholde din reception. Når man skal have receptionsmad, så er det meget vigtigt, at maden der serveres er praktisk, og at de deltagende til receptionen kan spise maden stående. Det kan de, hvis du vælger en af de to forskellige menuer, som vi har lavet hos Fest Diner.

Her vil de deltagende til din reception blandt andet få mulighed for at nyde de lækre og velsmagende sandwich med forskelligt indhold. Derudover vil der også blive serveret pindemadder, små frikadeller, frugt og meget mere.

Der vil med andre ord bliver serveret flere forskellige retter for dine gæster, når du vælger en løsning fra Fest Diner, og det er helt klart en rigtig god ting, for det er vigtigt, at der vil være mad på bordet til enhver smag i forbindelse med en reception.

Gode priser på receptionsmad lavet af gode råvarer fra Fest Diner

Fest Diner vil give dig mulighed for at få mad til receptionen i en høj kvalitet. Der vil udelukkende blive gjort brug af de allerbedste råvarer, og der vil ligeledes også blive lagt meget stor vægt på at sikre, at maden rent visuelt fremstår lækker og indbydende. Udover vi vægter kvalitet meget højt i produktionen af vores mad, har vi desuden også fokus på at kunne tilbyde dig en god og professionel løsning ved køb af en receptionsbuffet Horsens, hvor du får masser af mad for pengene, som gæsterne kan nyde.

Husk at du i forbindelse med bestillingen af mad hos Fest Diner både vil have mulighed for selv at afhente maden i Hørning hvor vi holder til samtidig med, at der også vil være mulighed for at få os til at bringe maden ud til dig.

Vi glæder os meget til at give en hånd med i forbindelse med madlavningen til din næste reception i Horsensområdet.

Skal du på et tidspunkt afholde en reception, så vil det i denne forbindelse være meget oplagt også at tænke på, om du ikke også skulle servere en receptionsbuffet.

Få en praktisk løsning omkring en receptionsbuffet Aarhus hos Fest Diner

Hvis Fest Diner bliver valgt til dig hjælpe dig med at lave en god og lækker receptionsbuffet, så kan du være sikker på, at du vil få dig en god løsning, som vil være praktisk, og som vil være meget god at gøre brug af i forbindelse med, at du skal afholde din reception.

En af de ting som helt klart kan være en god idé at tænke over, når man skal have lavet receptionsmad er, at man skal have en løsning, der er så praktisk som overhovedet muligt, og derfor er det også fornuftigt, at man vælger at få tilberedt mad, som kan spises stående. Hvis du tager kontakt til os, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte løsning, som kan passe bedst til netop dit behov. Vi kan hos Fest Diner tilbyde dig flere forskellige løsninger.

Vælg den rette receptionsbuffet til dit arrangement i Aarhusområdet

Der vil være flere gode muligheder for at afgive en bestilling af en god receptionsbuffet Aarhus igennem Fest Diner. Vi har rigtig god erfaring i at tilberede pindemadder til arrangementer som eksempelvis receptioner, og vi kan tilbyde dig flere forskellige løsninger alt efter ønske og behov.

Vi har lavet to rigtig gode buffeter, hvor der vil være meget lækker og velsmagende mad til dine gæster. Buffeterne vil blandt andet byde på pindemadder, trekantede sandwich med blandt andet kylling og bacon, skinke og ost samt roastbeef. Derudover vil der også være mulighed for at servere frikadeller, melonbåde med omsvøbt seranoskinke og rigtig mange andre lækre og velsmagende delikatesser.

Det er vigtigt, at der er en god og alsidig buffet, når du skal afholde en reception, for det vil nemlig være med til at sikre, at der altid vil være noget på bordet for enhver smag, og det er naturligvis meget vigtigt.

Pindemadder til jeres reception er lavet af de bedste råvarer

Når der til netop din reception skal laves pindemadder ( eller nogle af de andre gode madoplevelser vi tilbyder indenfor receptionsmad), så vægter vi kvalitet og omhyggelighed ekstremt højt. Ligeledes anvender vi udelukkende de bedste råvarer, så vi derved kan give dine gæster den allerbedste smagsoplevelse, da vi ved, at dette er meget vigtigt, når man naturligvis gerne vil gøre et godt indtryk i forbindelse med en reception.

Lad Fest Diner være behjælpelig med at stå for at lave dig en lækker receptionsbuffet Aarhus.

Hvis du skal holde en reception i Randersområdet, og du i den forbindelse godt kunne tænke dig at servere lidt let receptionsmad i denne anledning, så kan Fest Diner hjælpe dig med at stå for tilberedningen af mad

Til en reception er der som oftest kutyme for, at man servere lidt lækkert for de deltagende gæster, og her kan det være en rigtig god idé, at man vælger hvilken mad der skal serveres med omhu. Det er nemlig enormt vigtigt, at der bliver valgt en meget praktisk løsning, og her kan der være flere gode muligheder. En af de løsninger som meget tit bliver anvendt i forbindelse med, at folk skal have lavet receptionsmad er små pindemadder.

Derudover ser man også meget ofte, at der vil blive serveret sandwich samt andre ting, som man har mulighed for at spise stående. Dette er langt det mest praktiske, og hvis du gerne vil have dig en god og praktisk løsning, hvor Fest Diner giver dig en hjælpende hånd i forbindelse med madlavningen til en receptionsbuffet Randers, så vil der være flere muligheder for dette.

Flere menuer kan vælges ved bestilling af en reception buffet i Randers, Aarhus, Horsens

Såfremt du skal afholde en reception, og der i denne forbindelse skal serveres pindemad, vil der være flere forskellige retter, der kan serveres.

Du kan blandt andet få mulighed for at vælge Fest Diners Best Seller samt vores reception buffet 2. Hvis du vælger en af disse to menuer, så vil der blive serveret små trekantede sandwich, som henholdsvis vil indeholde kylling og bacon, skinke og ost, roastbeef samt ventrasina & brie.

Der vil desuden også blive lavet et flot og indbydende butterdejstårn med æg og rejer samt et butterdejstårn med kylling og karrydressing. Melonbåde svøbt med seranoskinke, små frikadeller, Nacho-chips og salsa, et frugtfad, pindemadder samt friskbagt brød med smør er også blandt det, som vil stå på menuen, hvis det er netop denne løsning, som du vælger. Fordelen ved at bestille vores Best Seller i forbindelse med, at du skal afholde en reception i Randers eller omegn er, at du vil få dig en god og velsmagende menu, hvor der vil være noget til enhver smag.

Det er vigtigt, at man til en reception giver gæsterne mulighed for at vælge imellem flere forskellige ting, så man derved kan sikre, at der vil være noget, der passer til alles smag. Derfor er vores Best Seller menu helt sikkert et rigtig godt valg.

Udover du vil få mulighed for at vælge imellem en af de to lækre menuer, som specielt er blevet sammensat til en anledning med en reception, vil du også få mulighed for selv at kunne sammensætte en menu. Ønsker du en byg-selv receptionsmenu, vil du få mulighed for helt frit at kunne vælge og vrage blandt intet mindre end 27 forskellige receptionsretter. Kontakt os for mere information omkring netop denne mulighed.