Pynt fint op til barnedåb

Det er især til en barnedåb, at forældrene de vælger at gøre meget ud af borddækningen og den generelle pynt til festen. Her er det især en ting, som bordkort, som er i fokus da det er noget, som folk kan bruge lang tid på at lave. For eksempel kan man vælge, at lave nogle små barnevogne i pap, som man kan skrive alle navnene på. Det er klart, at det pap, som man vælger skal afspejle det køn, som babyen er. Det vil sige, at hvis barnet, der er blevet døbt er en pige, så er det den lyserøde farve, som man kan have fokus på. Er det derimod en lille dreng, som familien er blevet beriget med, ja så er det nok i højere grad den lyseblå farve, som man kan vælge at tage udgangspunkt i.

Noget andet pynt, som er meget populær det er nogle vimpler, som man kan hænge op. Det er helt ligegyldigt hvilken situation der er tale om, for uanset hvad så gælder det, at vimpler er med til at gøre, at en fest virker mere festlig og netop derfor er det en god ide at lave en sjov og festlig vimpel. Det kan man for eksempel lave med barnets fodspor. Man kan sætte en hel dag af til at male barnet på foden og på hænderne og så kan man ellers lave aftryk på pap og papir, som man dernæst kopierer i mange forskellige størrelser og farver.

Noget andet man kan gøre det er, at have små fine rammer, hvor man har billeder af det netop døbte barn. Så kan alle se hvor sød han eller hun var da de blev født og hvor sød han eller hun stadig er. Desuden så er det meget karakteristisk for en barnedåb at hovedpersonen sover det meste af dagen fordi, at de små babyer generelt sover rigtig meget. Derfor er der stor sandsynlighed for, at barnet, som er blevet døbt slet ikke kommer til at se de mange gæster særlig meget. Det er dog heller ikke så vigtigt, for på mange måder er det også i højere grad en fest for forældrene end barnet. Og der vil formentligt blive taget så mange billeder undervejs, at barnet når det bliver større næsten vil føle, at de har været der. Det er også vigtig at tage billeder af den catering løsning i har valgt for det er sjovt og se hvordan spise vaner forandre sig gennem årende

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert