Pris på barnedåb

Det er helt umuligt at sige præcis hvor meget en barnedåb generelt koster og hvad den bør koste for det er meget individuelt. Ligesom det gælder for alle andre ting i livet så er der nogle, som vælger at gå ‘all in’ og dermed bruge rigtig mange penge på en dåb, mens der er andre, som slet ikke på samme måde går op i, at det skal være noget specielt. Ofte vil budgettet afspejle hvilken type man er.

Den billige version gør, at du ikke behøver at skulle af med meget mere end nogle tusinde kroner. Den indebærer, at du selv står for noget pynt, som du for eksempel kan lave af nogle gamle aviser eller andet genbrugsmateriale, som jo dermed er helt gratis. Til middag kan du vælge at lave nogle hot dogs eller lignende og så kan du vælge at give kaffe og sodavand til ungerne. På den måde ender det med, at du slet ikke behøver at bruge mange penge på en barnedåb og så kan du vælge at bruge dine hårdoptjente penge på noget andet. 

Det er dog ikke sådan, at det nødvendigvis skal være i den billige ende, for du kan også vælge at gøre meget ud af dit barns første fest. Du kan for eksempel finde en lækker restaurant hvor I kan holde dit barns fest og gøre det til en uforglemmelig en af slagsen. Der er ingen tvivl om, at det er væsentligt nemmere for forældrene at holde en fest på en restaurant da alle ting så som oppynt og madlavning er noget, som man slet ikke skal tænke på. Man ankommer blot til stedet og så kan man sørge for at have fokus på gæster og på baby i stedet for at tænke så meget over maden.

Der kan være forskellige grunde til, at forældre ikke er interesserede i at holde en dåbsfest og det er klart, at en af disse grunde er selvfølgelig penge. Hvis en familie ikke har midlerne eller af en anden grund ikke har tænkt sig at holde festen så sker der ofte det, at kirken kan afholde noget kirkekaffe, hvor man kan få en kop kaffe og en kiks.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert