Pinchos

Pinchos er en delikatesse, som består af små stykker brød med lækkert topping. Der er tale om en traditionel spansk ret, der oprindeligt stammer fra den nordlige del af Spanien, hvor man spiser det som appetizer eller som en lille snack.

Opskrift på pinchos – tapas med chorizo

Til at lave pinchos til fire personer skal du bruge følgende:

  • 2 stk. artiskokhjerter i olie
  • 8  tynde skiver med chorizo-pølser
  • 4 skiver med brød – eventuelt ristet
  • 2 spiseskefuld kvark.
  • 1 nip fint salt
  • 5 dråber med trøffelolie

Fremgangsmåde:

Tag først de to artiskokhjerter i olie og hak dem groft. Bland derefter kvark, salt og olie sammen og sørg for at vende de hakkede artiskokhjerter heri.

Sørg for at smage maden til med brug af trøffelolie.

Dernæst fordeler du artiskokblandingen på de 4 små skiver med brød.

Afslutningsvis kan du pynte madderne af med purløg og sætte fire små træpinde i madderne.