Påskefrokost

Påsken er der fyldt med traditioner i Danmark. Påsken fejrer man med en masse god mad til en Påskefrokost. Påskefrokosten er traditionsrig på helt samme måde som julefrokoster, dvs. der er en hel masse retter man "bør" servere til en Påskefrokost. Fisk, små lune retter, lidt sødt osv. Til påskefrokosten serveres typisk øl, ikke mindst Påskebryg som butikkerne typisk sælger lige op til Påske. Og ikke at glemme Påske aftens menuen som typisk består af lam. Fest Diner har i år igen Dansk kvalitets lam på menukortet, og vores Påske menuen er helt i top.

Påskefrokost

Traditionerne er der med en dejlig Påskefrokost fra Fest Diner. Vælg mellem 11 lækre kolde Påske retter, som er klar til at sætte på jeres Påskebord. Der efter kan der vælges mellem 7 lækre varme påskefrokost retter, som alle leveres varme og lige til at sætte på bordet. Så blive det ikke nemmere at bestille Påskefrokost. Og som afslutning på en fantastisk Påskefrokost kan vi tilbyde 3 lækre søde retter. Er der spørgsmål til vores Påskefrokost er i velkommen til at kontakte vores kundeservice for information.

Påske menu

Dansk Påske lam til Dansk Påske menu, de to ting hører jo sammen. Årets Påske menu fra Fest Diner indholder selvfølgelig det traditionelle, men her er også plads til fornyelse. I år har vi valgt en lækker forret bestående af røget kylling og til dessert springer vi ud i en hjemmelavet Rabarbertrifli. Så der er god kant på vores Påske menu, er der spørgsmål til Påskemenuen, kontakt da venligst vores kundeservice for hjælp.

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Byg selv påskefrokost

  Påskefrokost byg selv

  fra 12,00 kr pr kuvert

  MIN. 8 kuverter

  Påskefrokost byg selv

  • Vælg mellem 11 kolde påske retter
  • Vælg mellem 7 varme påske retter
  • Vælg mellem 3 søde påske retter

  Fest Diner beregner min 800 g fest mad til et måltid

  Learn More
 2. Påskemenu med lam

  Påskemenu med lam

  fra 175,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Påskemenu med lam

  Forret

  • Røget kyllingesalat i karrydressing med ananas, fetaost, tomat

  Hovedret

  • Dansk lamme steg marineret i persille og hvidløg
  • Svampe sovs
  • Flødekartofler a la Fest Diner
  • Bagt tomat med grill krydderi
  • Saute af årstidens rodfrugter

  Dessert

  • Påske dessert Rabarbertrifli vanilje creme og makroner
  Learn More
 3. Påskemenu oksefilet Silver Farme

  Påskemenu med oksefilet

  fra 169,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Påskemenu oksefilet Silver Farme med 3 slags peber

  Forret

  • Røget kyllingesalat i karrydressing med ananas, fetaost, tomat

  Hovedret

  • Oksefilet – Silver Farmer med 3 slags peber
  • Svampe sovs
  • Flødekartofler a la Fest Diner
  • Bagt tomat med grill krydderi
  • Saute af årstidens rodfrugter

  Dessert

  • Påske dessert Kraftig chokoladefondant med limecreme
  Learn More
 4. Crazy Påskefrokost

  Crazy påskefrokost

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Crazy påskefrokost

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Mørbrad med svampe sauce
  • Glaseret skinke
  • Flødekartofler
  • Små lune deller
  • Marineret hvidkålssalat 
  • Frugtsalat hjemmelavet
  Learn More

4 Items

per page
Set Descending Direction

Levering i Aarhus - Randers - Horsens - Silkeborg - Vejle - Fredericia

Uanset om du står over for planlægningen af familiens Påskefrokost eller en hyggelig påske aften med venner så er catering en god løsning på maden til påske.

Aarhus - vi er klar med Påskefrokost til jer

Vi har i de sidste mange år leveret Påskefrokost overalt i Aarhus. Det betyder vi er meget stedkendte, altid går efter at skabe en god oplevelse og lige give det ekstra til den enkelte Påskefrokost. Det er vigtigt for os, at du kan hygge om dine gæster, gøre det til en rigtig god oplevelse, og når vi så kommer med menuen til Påskefrokosten i Aarhus - er alt du skal gøre, at forberede enkelte ting. Når det er gjort, er påskens menu klar til at blive serveret for dine gæster. så begynd allerede nu at tænke jeres påskefrost ind i planlægningen - vi ser frem til at høre fra jer.

Grenå - Jeres Påskefrokost er klar til at blive leveret

Med vores mange år i branchen, har vi i flere år også været forbi Grenå med mange påske menuer. For dig betyder det en sikker levering af din påskefrost, og mere tid til at hygge om dine gæster. Det gælder selvfølgelig både familie og venner påskefrokost - så begynd allerede nu at få det med i planlægningen. Du har flere muligheder, når du vælger påskefrokost her ved Fest-diner.dk - og vi vil altid gøre vores bedste for at du får en flok tilfredse gæster, hvor maden har været med til at gøre det hele vellykket. Uanset om i er mange eller knap så mange, har vi flere muligheder for påskefrokost i Grenå. Det giver dig frit valg på alle hylder - og en garanti for kvalitet - så kom i gang allerede i dag med at bestille din påskemenu.

Randers - Påskefrokost med meget mere end påske

Nu er det ikke alt, der er kendt som påske Randers, og derfor kommer vi også gerne til Randers med vores påskefrokoster. Det andet er blot en lille spøg til siden, som folk i Randers helt sikkert kan holde til. Vi har flere muligheder for at levere påskefrokost i Randers - du skal derfor bare sige til - så får vi det leveret. Det gælder for både i sommerhuset og privat i Randers - vi kan levere påskefrokost af enhver kaliber. Er det til en større venne fest, eller en lille privat samling af familie - kan vi levere den påskefrokost i har brug for. Husk at planlægningen skal i gang i god tid, så i får den bedste påskefrokost i Randers.

Silkeborg - søerne og Påskefrokost

Det første man ofte tænker på, når man skal til Silkeborg, er de mange søer som man kører forbi. Det er et flot syn, og det skulle det også gerne være, at få leveret en påskefrokost i Silkeborg. Vi vil gøre vores bedste her ved Fest-diner.dk, for at den påskefrokost du får leveret lever op til Dinne  forventninger. Du har mulighed for både at bestille påskefrokost til Silkeborg - både som privat og som en flok gode venner, begge steder med flere valgmuligheder. Det giver dig god tid til at hygge om dine gæster, forberede de enkelte ting, der skal gøres klar, og så er det bare om at servere resten af påske menuen for dine gæster. Når du bestiller påskefrokost, og er bosiddende i Silkeborgområdet, er der ikke grund til at kigge andre steder - for vi er klar til at levere påskefrokosten til jer - bare giv os et kald eller mail bestillingen til os - start her.

Horsens - fængslet og Påskefrokost

Horsens er ved at blive godt kendt for de store og rasende gode koncerter, der bliver holdt i fængslet. Det er noget som trækker store artister til, og de største af de danske sangere og sangerinder har også været der. Nu er vi så heldige at vi også kommer forbi Horsens - her er det bare med påskefrokost. Vi har i flere år leveret til påskefrokost i Horsens - og gør det med glæde hver eneste gang. Det er både til private og virksomheder vi leverer påskefrokost - så uanset om i er mange eller en god lille samling, har vi mulighed for at levere til jeres påskefrokost i Horsens. Vi bruger gode råvarer, giver dig mulighed for at hygge om gæsterne og har kun enkelte ting du skal forberede lidt, før det er klart til at blive serveret. Kom i gang med planlægningen af din påskefrokost i god tid, så er du også sikker på, at du igen i år kan få leveret din påske menu i Horsens - her fra Fest-diner.dk.

Vejle - byen ned til vandet - med mange Påskefrokoster

Der er ikke mange byer, der kan prale med en udsigt som den Vejle har - bare tænk når du kører over Vejlefjordbroen. Her har vi i mange år leveret påske mad til både private fester og venne komsammener. Når vi får lov til at levere en påskefrokost til vejle, er det vigtigt at vi leverer den som aftalt, og på den rigtige adresse. I dag har vi heldigvis GPS til vejvisningen, og så er det kokkene der skal klare det andet. Vi kræser om maden, og gør det let for dig, der vælger at bestille påskefrokost i Vejle, at servere maden, når den er leveret. En påske menu, der bliver leveret, har et par enkelte ting, der skal bruges lidt tid på, så du får meget ekstra tid med dine gæster, i stedet for at stå i køkkenet hele dagen. Det skal være en fornøjelse, og hyggeligt at holde påskefrokost, og det kan vi hjælpe med ved fest-diner.dk. Kom i gang i god tid med planlægningen, så du er sikker på at få leveret den bedste mad, og få alle dine gæster med - vi ser frem til at høre fra dig.

Fredericia - Påskefrokost og hygge som passer til jer

Når vi skal levere påskefrokoster, er der altså mere end en by og område vi kommer ud til. Vi tager også til Fredericia, hvor vi er kommet i flere år. Det er en skøn by at komme til og vores mange glade kunder, er nogen vi ser igen år efter år. Vil du have leveret påskefrokost i Fredericia, vil vi være glade for at levere den lige til døren. Der er mulighed for flere forskellige løsninger, når du ønsker at få leveret din påske mad. Lige fra den helt klassiske til et par menuer, hvor der er nytænkt - dog stadigvæk med det klassiske i hovedsædet. Du kommer derfor aldrig til at gå forgæves, når det gælder påskefrokost, hvor vi skal levere den lige til døren i Fredericia. Når du skal i gang med at planlægge påskefrokosten, er det altid en god idé at komme i gang i god tid. Vi kommer med maden, der er enkelte ting som skal gøres lidt ved - og så er alt ellers klart til at blive serveret. Holder i påskefrokosten i Fredericia - kan i bestille den lige her.

Læs det med stort

I hele landet er påskefrokost hvert år en kæmpe succes, mange tusindvis af mennesker samles i højtiden og nyder en lille en til silden, eller for den sags skyld en hel masse med vennerne. Dette foregår hvert år omkring påske i alle byer, uanset om det er i Århus, Randers, Horsens eller Silkeborg. påskefrokost kan opstilles og arrangeres på mange forskellige måder. De kan blive lavet selv helt fra bunden hvor alt bliver sørget for at arrangøren, eller det hele kan holdes ved en restaurant der sørger for både mad og rengøring til din påskefrokost. Mulighederne er mange og i alle byer har firmaer travlt med at sende mad ud til forskellige selskaber og selv arrangere det i deres egne lokaler

Læs mere om påske på Wikipedia her