Opskrifter

Opskrifter med svinekød, oksekød, kylling, det søde bagværk, tapas

Lav mad for sjov! Eller bag for sjov!

Mangler du inspiration til opskrifter? Eller har du lyst til at springe ud i at afprøve nye? Vi har samlet masser af gratis opskrifter til dig. Find idéer til aftensmad, desserter, forretter og andet bagværk og forkæl dine og gæsternes smagsløg med smagen af noget ganske særligt. Du kan finde:

-        Opskrifter med svinekød

-        Opskrifter med oksekød

-        Opskrifter med kylling

-        Opskrifter med tapas

-        Opskrifter til det søde bagværk

At lave lækker mad og bagværk behøver hverken at være svært eller tidskrævende. Alle opskrifter er lige til at gå til, og du bliver guidet fra start til slut. De er fyldt med knas, smag og nydelse, så du kan lave dem igen og igen. Måske kan de ligefrem inspirere dig til at springe ud i at eksperimentere med ingredienser, så du får dine egne personlige opskrifter. Giv dem fx et tvist af det asiatiske eller det italienske køkken, så du får et mix af flere madkulturer. Du kan nemt kokkerere rigtig mange forskellige retter. Så på med idéhatten og kom godt i gang! Alle venter spændt på at smage. Server madretterne med små skåle med salt, peber og andre krydderier, som enhver gæst kan smage til med. De små skåle indbyder både til gode smagsoplevelser og en hyggelig borddækning.

Opskrifterne er et hit til enhver begivenhed

Gæsterne til fødselsdagen vil elske opskrifterne med det søde bagværk. Til din familie-kom-sammen bliver alle vilde med opskrifterne med de lækre tapas. Og til den almindelige hverdag derhjemme er både svinekød, oksekød og kylling klare favoritter på middagsbordet. Der er opskrifter på retter til alle ugens dage, så de er ideelle at bruge til en madplan. I samme hug får du faktisk også en indkøbsliste, så du skal bare tilføje det andet til husholdningen, som du mangler. Det er nemt og hurtigt!

Glæd dig til at lave dejlig mad og bagværk! Opskrifterne er nemme at printe ud og lægge i din madbog, så du kan finde dem når som helst.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert