Opdækning og mad til konfirmationen

Når du skal holde konfirmation, er der ingen tvivl om at borddækningen og maden til konfirmationen, er højt oppe på listen over vigtige punkter. Uanset om det er en dreng eller pige, der skal konfirmeres, er det nogle af de vigtigste punkter. Find ud af hvorfor du skal vælge den rigtige opdækning til den valgte mad ved at læse med her.

Opdækning - hvad skal du huske

Der kan være meget stor forskel på opdækningen til konfirmationen og maden du skal have. Er det en brunch, eller er det en finere middag i har valgt, så er det jo ikke det samme, der skal stå fremme på bordet. Hvor bevidst, er i om det, eller er det ikke noget i har tænkt på, i forhold til maden til konfirmationen.

Vi ved hvor vigtigt det er, og vil her komme med nogle simple råd, i forhold til den ønskede mad til konfirmation. Er det menu eller buffet - her kan der også være stor forskel på opdækningen. Med mange års erfaring inden for konfirmation, er der ingen tvivl om, at vi er klar over hvor vigtigt det er for en vellykket konfirmation.

Gør det let - lav opdækning og farver efter maden

Når konfirmationen står for døren, og der skal laves bordopdækning, så skal du også tænke på, om det er til en dreng eller pige. Det er vigtigt for mange, at der er noget genkendeligt, farven er den rigtige og at opdækningen passer til maden. Kom i gang i god tid med at finde ud af hvad festens midtpunkt - den kære konfirmand - har brug for af opdækning til konfirmationsmaden.

Vi opsummerer på borddækning til konfirmationen

Maden til konfirmationen er bestilt, nu er det borddækningen der skal på plads. Her kommer en opsummering, der kan give dig ro i maven, og gøre det lettere for dig at vælge den rigtige borddækning.

Vælg borddækning efter maden:

Er det brunch, er det buffet, eller blev det en lækker menu. Uanset hvad valget er faldet på til konfirmationen, vil der kunne findes en bordplan, og en opdækning. Stilen kan være yderst forskellig fra menu til buffet, så gør det ikke sværere end det er - og find det som passer.

Farvevalg kontra mad til konfirmationen:

Ikke noget der har lige så stor betydning. Men for en del konfirmander, er det tiden hvor der begynder at blive større forskel på kønnet. Det kan derfor være vigtigt at have med, også når det er valget af mad, der skal fokuseres på. Lad være med at gøre det til mere end det er - og mad til konfirmationen er vigtigt.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert