Oksekød i fad
Oksekød i fad er en dejlig ret som er nemt at lave og som smager virkelig godt dagen derpå (-:
6 Personer oksekød i fad
- 600 g. oksefars 12 %
- 1 frisk rød chili ( Eller chili kryderi)
- 4 fed hvidløg
- 1 stort alm. løg
- salt ca 3 %
- Pebber 1,5 %
- 1 gul peber
- 1 grøn peber
- 4 store gode tomater
- 1 squash
- 500 g. kartofler
- 200 g revet mozzarella ost
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv dem et lille opkog i ca. 10 min. så de er lidt bløde at stikke i tag dem op og dryp af.
Bland den rå oksefars m. finthk. chili, hk. løg og presset hvidløg samt salt og peber efter smag. jeg bruger ca. 2-3 tsk salt og et pænt drys peber.
Bred farsen ud i bunden af jeres bradepande.
Snit peberfrugter i tern, tomaterne og squashen i tynde skiver.
Fordel peberfrugt og squash over farsen - og læg tomater og kartofler pænt taglagt øverst. Drys med den revne mozzarella.
Bages i ovnen v. 225 g. ca. 40 min.
Servering til oksekød i fad
Serveres med brød og evt. spændende salat.