Nytårsmenu vegetar 4 retter 2024
Nytårs VEGETAR menu 2024
BRØDPAKKEN:
Foccacia brød med god smag fra rosmarin hertil Haydari - tyrkisk inspireret dip
FORRET:
Grønne asparges serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekerner
MELLEMRET:
Sprøde risottokugler med parmesan og basilikums mayo serveres på grønt
HOVEDRET:
Spinat bøf med ost samt Soufflé med broccoli serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil Nytårskartoffel med svampe og rødvinssauce VELBEKOMME
DESSERT:
Nytårs Tapas:
Chokoladekage Prag - med chokolademousse, pyntet med chokoladespåner.
Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af citrus top af mix af bær og kornblomster.
Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld, blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær crumble.
De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko spåner
NYTÅRS MENU VEJLEDNING VEGETAR
Vejledning - Tænd ovnen på 180 grader - alle sorte bakker kan gå i ovnen
BRØDPAKKE
Husets brød, hertil en Haydari - tyrkisk inspireret dip
1. Kommer klar til servering.
Brødet kan lunes inden servering
FORRET
Grønne asparges serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekerner
1. Anrettes kold på en tallerken
MELLEMRET
Sprøde risottokugler med parmesan og basilikums mayo serveres på grønt
1. Anrettes kold på en tallerken
HOVEDRET
Spinat bøf med ost samt Soufflé med broccoli serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil Nytårskartoffel med svampe og rødvinssauce VELBEKOMME
1. Forvarm ovnen på 180 grader
2. Lun Spinat bøf i 15min.
3. Lun kartoffel &m Svampe i 20 min.
4. Lun rodfrugter i 10 min.
5. Saucen lunes i en gryde ved lav varme.
Anrettes på en tallerken
DESSERT
Chokoladekage Prag - med chokolademousse, pyntet med chokoladespåner.
Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af citrus top af mix af bær og kornblomster.
Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld, blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær crumble.
De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko spåner
1. Anrettes kold på tallerken