Nytårsmenu vegetar 4 retter 2024

fra 359,00 kr pr. kuvert

Nytårs VEGETAR menu 2024

BRØDPAKKEN:

Foccacia brød med god smag fra rosmarin hertil Haydari - tyrkisk inspireret dip

FORRET:

Grønne asparges serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekerner

MELLEMRET: 

Sprøde risottokugler med parmesan og basilikums mayo serveres på grønt

HOVEDRET:

Spinat bøf med ost samt Soufflé med broccoli serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil Nytårskartoffel med svampe og rødvinssauce VELBEKOMME

DESSERT: 

Nytårs Tapas:

Chokoladekage Prag - med chokolademousse, pyntet med chokoladespåner.

Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af citrus top af mix af bær og kornblomster.

Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld, blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær crumble.

De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko spåner

NYTÅRS MENU VEJLEDNING VEGETAR

Vejledning - Tænd ovnen på 180 grader - alle sorte bakker kan gå i ovnen

BRØDPAKKE

Husets brød, hertil en Haydari - tyrkisk inspireret dip

1. Kommer klar til servering.

Brødet kan lunes inden servering

FORRET

Grønne asparges serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekerner

1. Anrettes kold på en tallerken

MELLEMRET

Sprøde risottokugler med parmesan og basilikums mayo serveres på grønt


1. Anrettes kold på en tallerken

HOVEDRET

Spinat bøf med ost samt Soufflé med broccoli serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil Nytårskartoffel med svampe og rødvinssauce VELBEKOMME

1. Forvarm ovnen på 180 grader

2. Lun Spinat bøf i 15min.

3. Lun kartoffel &m Svampe i 20 min.

4. Lun rodfrugter i 10 min.

5. Saucen lunes i en gryde ved lav varme.

Anrettes på en tallerken


DESSERT

Chokoladekage Prag - med chokolademousse, pyntet med chokoladespåner.

Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af citrus top af mix af bær og kornblomster.

Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld, blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær crumble.

De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko spåner

1. Anrettes kold på tallerken

Andre spændende menuer og buffeter