Nytårsmenu 4 retter 2025
BRØDPAKKEN:
Vores brødpakke består af saftigt focacciabrød bagt med olivenolie og frisk rosmarin. Hertil serveres en intens, hjemmelavet oliventapenade med sorte oliven, kapers og et strejf af hvidløg. Perfekt som tilbehør eller snack til menuen.
FORRET:
Vores egen laks, rimmet i en frisk marinade af appelsin, rødbede og citron. Serveres med sprød fennikel, grøn dildolie og knasende rugbrød – en smuk og smagfuld start på menuen.
MELLEMRET:
Okse carpaccio-style – toppet med frisk rucola, høvlet parmesan og cremet trøffelmayo. Afsluttes med ristede pinjekerner og sprøde chips for ekstra knas. En raffineret og smagfuld forret med wow-effekt.
HOVEDRET:
Mør, rosastegt oksemørbrad serveret med rødvinssauce smagt til med balsamico og karamelliserede skalotteløg. Hertil cremet selleripuré, ovnbagte løg, sauterede svampe og en smørbagt kartoffelterrine. En hovedret med fylde, dybde og klassisk nytårselegance
DESSERT:
Intens chokoladebrownie med fløjlsblød mascarponecreme, friske bær og knasende søde nødder. En elegant og uimodståelig afslutning på måltidet.
NYTÅRS MENU VEJLEDNING
Vejledning - Tænd ovnen på 180 grader - alle sorte bakker kan gå i ovnen
BRØDPAKKE
Vores brødpakke består af saftigt focacciabrød bagt med olivenolie og frisk rosmarin. Hertil serveres en intens, hjemmelavet oliventapenade med sorte oliven, kapers og et strejf af hvidløg. Perfekt som tilbehør eller snack til menuen.
1. Kommer klar til servering.
Brødet kan lunes inden servering
FORRET
Vores egen laks, rimmet i en frisk marinade af appelsin, rødbede og citron. Serveres med sprød fennikel, grøn dildolie og knasende rugbrød – en smuk og smagfuld start på menuen.
1. Anrettes kold på en tallerken
MELLEMRET
Okse carpaccio-style – toppet med frisk rucola, høvlet parmesan og cremet trøffelmayo. Afsluttes med ristede pinjekerner og sprøde chips for ekstra knas. En raffineret og smagfuld forret med wow-effekt.
1. Anrettes kold på en tallerken
HOVEDRET
Mør, rosastegt oksemørbrad serveret med rødvinssauce smagt til med balsamico og karamelliserede skalotteløg. Hertil cremet selleripuré, ovnbagte løg, sauterede svampe og en smørbagt kartoffelterrine. En hovedret med fylde, dybde og klassisk nytårselegance
1. Forvarm ovnen på 180 grader
2. Lun oksemørbrad i 15min.
3. Lun kartofel, ovnbagte løg, sauterede svampe i 15 min.
4. Lun selleripuré i 10 min.
5. Saucen lunes i en gryde ved lav varme.
Anrettes på en tallerken
DESSERT
Intens chokoladebrownie med fløjlsblød mascarponecreme, friske bær og knasende søde nødder. En elegant og uimodståelig afslutning på måltidet.
1. Anrettes kold på tallerken


