Nytårsmenu 4 retter 2024
BRØDPAKKEN:
Foccacia brød med god smag fra rosmarin hertil Haydari - tyrkisk inspireret dip
FORRET:
Røget laks med rødbede, citron & timian serveret med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse samt friterede boghvedekerner.
MELLEMRET:
Vitello tonnato er en ægte italiensk klassiker, Langtidsbagt kalvekød tyndt skåret, grønt surt på toppen lækker tunsauce,
HOVEDRET:
Oksemørbrad 190 gram serveret med let bagt selleri, balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil Nytårskartoffel med svampe og rødvinssauce VELBEKOMME
DESSERT:
Nytårs Tapas:
Chokoladekage Prag - med chokolademousse, pyntet med chokoladespåner.
Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af citrus top af mix af bær og kornblomster.
Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld, blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær crumble.
De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko spåner
NYTÅRS MENU VEJLEDNING
Vejledning - Tænd ovnen på 180 grader - alle sorte bakker kan gå i ovnen
BRØDPAKKE
Husets brød, hertil en Haydari - tyrkisk inspireret dip
1. Kommer klar til servering.
Brødet kan lunes inden servering
FORRET
Røget laks med rødbede, citron & timian serveret
med estragonmayo, æblevinaigrette, brøndkarse
samt friterede boghvedekerner.
1. Anrettes kold på en tallerken
MELLEMRET
Vitello tonnato er en ægte italiensk klassiker,
Langtidsbagt kalvekød tyndt skåret, grønt surt på
toppen lækker tunsauce,
1. Anrettes kold på en tallerken
HOVEDRET
Oksemørbrad 190 gram serveret med let bagt selleri,
balsamicosyltet brombær og friske ærteskud. Hertil
NytårskartoPel med svampe og
rødvinssauce VELBEKOMME
1. Forvarm ovnen på 180 grader
2. Lun oksemørbrad i 15min.
3. Lun kartoPel &m Svampe i 20 min.
4. Lun rodfrugter i 10 min.
5. Saucen lunes i en gryde ved lav varme.
Anrettes på en tallerken
DESSERT
Chokoladekage Prag - med chokolademousse,
pyntet med chokoladespåner.
Berry white - Lys kage, flødecreme, frisk smag af
citrus top af mix af bær og kornblomster.
Blueberry red velvet - Kage med cremet yoghurtfyld,
blåbærmousse, blåbærstykker. Top af tørret solbær
crumble.
De 3 kager servers på bund af frugtpure og choko
spåner
1. Anrettes kold på tallerken