Maden skal passe til barnedåb

Det er meget individuelt hvad man som forælder ønsker at servere til en barnedåb. Hvor et bryllup og lignende store fester meget ofte er noget, som indebærer en treretters menu så er situationen en anden til en barnedåb. For her er det sjældent tre retter, som man serverer for sine gæster. Derimod er det for det meste en buffet med noget mad som man serverer. Her kan man både vælge det klassiske frokostbord med smørrebrød eller lune retter. For de lune retter er i mange tilfælde det, som folk rent faktisk foretrækker.

Det er forskelligt hvordan folk de vælger at få fat i maden. Hvor nogle de vælger at få det udefra er der nogle, som selv laver det og så findes der også de mange variationer, som er en blanding af de to.

I kan vælge selv at lave maden og hvis I ønsker selv at lave maden til dåbsfesten så er det bedste I kan gøre at lave så meget i god tid inden som muligt. Her gælder det, at både pølsehorn, tærte og andre ting sagtens kan laves i god tid og så er det lige til at tage i ovnen når I nærmer jer, at det er tid til at spise. På den måde gør I det nemmere for jer selv. Og det er faktisk også præcis sådan en menu, som de fleste vil regne med at finde til en dåbsfest da det er lige i barnets ånd, at der skal være noget til enhver smag, inklusiv børnene.

I kan også vælge at få et cateringfirma til at komme med maden således, at I ikke selv behøver at lave mad. Det kan være en dejlig nem ting, men noget I dog skal overveje det er præcist hvilket cateringfirma I vælger at bruge. Der er nogle, som er top professionelle og som kommer med al maden og sørger for, at I skal lave så lidt som muligt. Dette er den bedste form for catering da I kan sørge for at have styr på gæsterne osv

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert