Vejle

Ønsker du hjælp til at få tilberedt og leveret lækker mad ud af huset Vejle?

Fest Diner er det helt rigtig firma at tage fat på, hvis du ønsker god og professionel hjælp med tilberedning af mad ud af huset til dit kommende arrangement i Vejle eller omegn, da vi besidder mange års erfaring indenfor madlavning til en bred skare af forskellige arrangementer.

Vi er en virksomhed, der igennem tiden har hjulpet en lang række personer med tilberedning og levering af mad ud af huset, og som altid har lagt stor vægt på at kunne tilbyde god mad af høj kvalitet til priser, som er yderst favorable.

Festmad til Levering i Vejle – Se vores menuforslag her

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert

Lækker mad af høj kvalitet

Når man skal bestille mad ud af huset Vejle, så er det naturligvis mere end vigtigt, at den bestilte mad er af høj kvalitet. Hos Fest Diner vægter vi kvaliteten af den leverede mad højt. Vi sørger altid nøje for at udvælge de råvarer, der anvendes i forbindelse med madlavningen, så du som kunde hos os er sikret det bedst mulige resultat.

Udover vi vægter kvaliteten af vores råvarer højt, vil alt maden til dit arrangement blive lavet af køkkenfolk, som har en god erfaring indenfor faget, og som igennem de sidste mange år har hjulpet et hav af privatpersoner såvel som virksomheder med tilberedning af mad.

Med andre ord kan du som kunde hos Fest Diner altid være sikker på at få lækker og velsmagende mad af høj kvalitet leveret til dit arrangement.

Gode priser på mad ud af huset i Vejle og omegn

Såfremt du ønsker at finde den absolut bedste og mest konkurrencedygtige pris på mad ud af huset Vejle, skal du ikke tvivle et sekund på, at der vil være gode muligheder for at finde dette igennem Fest Diner.

Vi har i løbet af de sidste mange år arbejdet både med tilberedning og levering af mad ud af huset i Vejle og omegn, og vi har siden firmaets spæde begyndelse altid lagt stor vægt på at sikre, at du som kunde hos os vil få et godt måltid mad lavet af gode råvarer – til en konkurrencedygtig og fair pris.

Med andre ord er vi et godt valg for dig, der ønsker levering af mad ud af huset, hvor du vil få mad af høj kvalitet i rigelige mængder til en formidabel pris.

Mad ud af huset til et hav af forskellige arrangementer

Der er helt afgjort gode muligheder for at få en hjælpende hånd både med tilberedning samt levering af mad ud af huset Vejle gennem os. Fest Diner er en virksomhed, som igennem de sidste år har varetaget en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor madlavning, og vi er med mange års erfaring godt rustet til at klare både store såvel som små opgaver indenfor levering af mad ud af huset – både for privatpersoner og virksomheder.

Vi laver gerne kundetilpassede løsninger, hvor du vil få skruet en menu sammen, som passer specifikt til det pågældende arrangement, du skal afholde. Vi rådgiver naturligvis også gerne blandt andet omkring valg af menu, således du som arrangør er stensikker på at servere et delikat og lækkert måltid mad for dine gæster ved det pågældende arrangement.

Med andre ord kan du trygt lade dit valg falde på Fest Diner i forbindelse med bestilling af mad ud af huset i Vejle og omegn.

Et af årets største begivenheder i Danmark er julen, og dermed også julefrokoster. Vi leverer mad og drikke til julefrokoster i Vejle, hvis du klikker her kan du læse mere om dette: julefrokost vejle

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på mad ud af huset

Såfremt du måtte ønske at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på levering af mad ud af huset, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi skræddersyer gerne et gratis og uforpligtende tilbud på mad ud af huset til dit kommende arrangement. Ring i dag på 86 92 14 22 og lad os tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Levering af festmad i Vejle

Levering og afhentnings priser i Vejle

Prisen for levering til Vejle er 299,00 kr. Den ønskede menu vil blive leveret af vores chauffør, inden for det interaval du vælger ved bestilling. Der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte service for kun 99,00 kr. Så vil servicen blive afhentet den næstkommende tirsdag/onsdag.