Skanderborg

Fest Diner tilbyder mad ud af huset Skanderborg og besidder stor erfaring indenfor tilberedning af en lang række forskellige retter.

Vi tilbyder levering af mad ud af huset i Skanderborg og omegn til et væld af forskellige arrangementer og står naturligvis parat til at skræddersy en kundetilpasset løsning efter netop dine ønsker og behov.

Bestiller du maden til dit kommende arrangement igennem os, kan du altid roligt regne med at få et godt og solidt måltid mad lavet af gode råvarer – til en fair og rimelig pris.

Forslag til festmad ud af huset i Skanderborg – Se vores forslag her

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert

Mad tilberedt af de bedste råvarer

At benytte gode råvarer i forbindelse med madlavning er uden tvivl vigtigt – uanset hvilke retter der skal på bordet.

Fest Diner går højt op i kvaliteten af den mad, som vi leverer til vores kunder, og du kan derfor altid være stensikker på at få et godt og solidt måltid mad lavet af de bedste råvarer, når du vælger at bestille mad ud af huset igennem os.

Vi udvælger nøje de råvarer, som vi gør brug af til madlavning for at kunne sikre dig og dine gæster den største og bedste smagsoplevelse.

For os er kvalitet et meget væsentligt nøgleord, og af samme årsag gør vi også meget ud af altid at anrette det bestilte mad på en lækker og indbydende måde for dig og dine gæster.

Med mange års erfaring indenfor madlavning, gode råvarer og erfarne køkkenfolk til at lave maden for dig, kan du hos Fest Diner være stensikker på at få et godt og ønskværdigt resultat i forbindelse med din bestilling af mad ud af huset igennem netop os.

Tilberedning af mad til et hav af arrangementer

Hos Fest Diner har vi i tidens løb hjulpet en bred skare af danske privatpersoner samt virksomheder både med tilberedning og levering af mad ud af huset Skanderborg og kan blandt andet levere mad i forbindelse med følgende typer af arrangementer:

 • Fødselsdage
 • Bryllupper
 • Julefrokoster
 • Påskefrokoster
 • Firmafester
 • Sommerfester
 • Samt en lang række øvrige arrangementer.

Vi står altid parat til at skræddersy en løsning, som specifikt er tilpasset netop dine ønsker og behov, og vi yder desuden også gerne rådgivning blandt andet omkring sammensætning af menu til dit arrangement, så du er sikker på at få et godt arrangement med en delikat og lækker menu til dig og dine gæster.

Gode priser på mad ud af huset i Skanderborg og omegn

Hvis du er på jagt efter et firma til at levere mad ud af huset i Skanderborg og omegn til nogle fornuftige priser, skal du ikke være et sekund i tvivl om, at Fest Diner vil være et rigtig godt kort at have på hånden. Vi har i løbet af de sidste mange år tilberedt mad ud af huset og har altid lagt stor vægt på at kunne tilbyde knivskarpe og konkurrencedygtige priser på mad ud af huset – levereret direkte til døren i en stor del af Østjylland – herunder Skanderborg.

Hvis du ønsker at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på mad ud af huset Skanderborg, er du mere end velkommen til at ringe os op på telefon 86 92 14 22 eller sende os en mail i dag på info@fest-diner.dk for at høre nærmere. Vi glæder os til at give dig en hjælpende hånd med madlavningen til dit kommende arrangement.

Levering af festmad i Skanderborg

Levering og afhentnings priser i Skanderborg

Prisen for levering til Skanderborg er 149,00 kr. Den ønskede menu vil blive leveret af vores chauffør, inden for det interaval du vælger ved bestilling. Der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte service for kun 99,00 kr. Så vil servicen blive afhentet den næstkommende tirsdag/onsdag.