Silkeborg

Hvis du ikke gider selv at lave mad, eller skal du holde et arrangement, har du mulighed for at få leveret mad i Silkeborg og omegn. Her hos Fest Diner kan vi klare alle de ordre i skulle have, uanset om i skal holde en sportsbegivenhed, en privatfest, en havefest eller noget helt andet såsom en konfirmation eller et bryllup.

Muligheder er mange, men en ting er sikkert; vi kan klare jeres behov. Vores kokkehold står altid klar til at hjælpe jer med at sammensætte og lave maden, således at i bare behøver at servere det for jeres gæster.

Forslag til mad ud af huset, til levering i Silkeborg

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert

Vi kan, som udgangspunkt, lave en tallerken-anretning, en buffet, en gourmetmiddag, brunch, fler-retters-menu og meget mere. Har du et helt specielt ønske er du mere end velkommen til at kontakte os – vi elsker nemlig altid en udfordring uanset om den er stor eller lille.

Når vi tilbereder mad kan du være sikker på, at vi altid gør det med præcision.

Skal i der holdes fest i Århus og omegn, så har Fest Diner mange forskellige lækre kreationer  på vores menu, til priser som alle har råd til. Vores store erfaring med mad ud af huset, gør at vores køkken i Århus altid står klar til, at give dig og dine gæster en på opleveren, der er noget ud over det man er vand til, Vigtig er at alle bliver mætte og forlader festen med et godt minde om maden, en god oplevelse med mad ud af huset får man når det er håndteret korrekt.

Vores priser starter fra 12,00 DKK

Når det kommer til madlevering i Silkeborg, kan du være sikker på at vi er de billigste i branchen. Vores priser starter nemlig fra 12 kroner. Selvom vi er de billigste i Midtjylland sparer vi ikke på vores råvarer.

Da vi har et veluddannet kokkehold vil vi kun arbejde med det bedste råvarer og de bedste maskiner – alt andet vil nemlig ikke give jer den helt rette smag. Derudover ved vores personale, at den vigtigste opgave er at give jer en middag i ikke kommer til at glemme.

Noget af det mad, som vi laver er:

 • Grill catering menu
 • Craze Price Buffet
 • Sommer Buffet
 • Tapas
 • Buffet Road Trip USA

Alle vores menuer/buffeter har en helt særlig tilberedning, hvilket ofte er en historie for sig selv. Da vi har mange forskellige menuer, har i mulighed for at vælge den ret der passer til jeres arrangement i Silkeborg. Dette kan du læse mere om herunder.

Vælg den rette menu

Det kan være svært at holde et arrangement, særligt hvis det er ens første arrangement – for hvad skal man vælge at mad? Når du bestiller hos Fest Diner kan du dog være helt roligt. Er du helt på bar bund kan vores kundeservice vejlede og rådgive om hvilken menu der passer bedst på jer.

Skal du holde en studenterfest eller en fest med unge mennesker, er det ofte tapas som du skal vælge. Dette skyldes, at tapas er nemt at spise, samtidig med at det er noget som du skal spise over en længere perioder. Dette giver de unge mennesker tid til at slappe af og nyde hinandens nærvær.

Er det i stedet hele familien som man inviterer, for eksempel i forbindelse med en fødselsdag, vil det være en god idé at investere i en buffet hvor man selv går op og tager det man kan lide.

En ting er sikkert – mulighederne er mange, og vi vil altid kunne tilpasse mulighederne til dine ønsker og behov.

En af de vigtigste begivenheder på året er julen, og dermed julefrokoster. Vi leverer mad og drikke til julefrokoster i Silkeborg. Klik her og se mere: julefrokost silkeborg 

Levering af festmad i Silkeborg

Levering og afhentnings priser i Silkeborg

Prisen for levering til Silkeborg er 199,00 kr. Den ønskede menu vil blive leveret af vores chauffør, inden for det interaval du vælger ved bestilling. Der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte service for kun 99,00 kr. Så vil servicen blive afhentet den næstkommende mandag-onsdag.