Horsens

Skal der være arrangement i Horsens eller omegn? Hvad end der er tale om sportsfest, teltfest, grillfest, reception, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet, så står Fest Diner klar til at give dig kyndig vejledning. Hos Fest Diner finder du et bredt udvalg, af blandet andet grill buffeter, receptions buffeter, gourmet menuer, natmad, helstegt pattegris, og meget andet. Fest Diners kokke vil sørge for at Du og dine gæster får en enestående madoplevelse, kreeret med kun de bedste råvarer.

Mad ud af huset - altid en tillidssag.

Det er og vil altid være en tillidssag, når man som vært til et arrangement skal vælge leverandør af mad ud af huset til sine gæster, i forbindelse med den store dag. Hos Fest Diner er det en vigtig faktor at Du hele vejen gennem processen fra din bestilling til Du får leveret maden er fuldt ud tilfreds. 
Hvad end der er tale om et lille eller stort arrangement såsom, havefest, grillfest, brunch, barnedåb, konfirmation eller noget helt andet, vil vores erfarne kokke altid stå til din rådighed i forbindelse med sammensætning af den perfekte menu, som matcher netop dine ønsker og forventninger. 

Vi håber Du vil sætte din lid til os, for at bevise at bevise Vi er Danmarks bedste løsning indenfor Mad ud af huset i Horsens og omegn.

Du kan finde mad til julefrokoster i Horsens ved at klikke her: julefrokost Horsens

Levering og afhentnings priser i Horsens

Prisen for levering til Horsens er 199,00 kr. Den ønskede menu vil blive leveret af vores chauffør, inden for det interaval du vælger ved bestilling. Der kan også bestiles afhentning af den rengjorte brugte service for kun 99,00 kr. Så vil servicen blive afhentet den næstkommende tirsdag/onsdag