Totalarrangement

Ønsker du at få dig en komplet løsning i forhold til levering af mad til dit arrangement, vil du her på siden kunne få hjælp til et totalarrangement. Vi kan hjælpe dig med at få styr på alt maden. Læs mere om muligheden for et totalarrangement igennem Fest Diner lige her.

Totalarrangement menu forslag

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Helstegt pattegris fra Fest-diner.dk
  Meget mør gris – Menu 1
  fra 179,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Grill catering menu 4 fra Fest-diner.dk
  Grill catering menu nr 4
  fra 169,00 kr pr. kuvert

Få et totalarrangement med en komplet løsning

Mad ud af huset i en høj kvalitet leveres af Fest Diner. Vi kan være behjælpelig med at sikre dig, at du får en komplet sammensat menu af høj kvalitet, som består af både forret, hovedret og dessert. Herudover står vi naturligvis også gerne for at hjælpe dig med at lave velkomstdrinks til det pågældende arrangement, såfremt dette måtte ønskes.

Der kan være mange fordele ved at vælge Fest Diner til at hjælpe dig. Først og fremmest er det en nem og ikke mindst meget praktisk løsning at få hjælp af os, da vi gerne er behjælpelige med både at tilberede og bringe maden direkte hen til dig. Vi tilbyder både totalarrangement Aarhus samt totalarrangement Randers. Vi kan desuden også tilbyde dig levering af maden til et totalarrangement Horsens, hvor alt mad fra ende til anden både vil blive tilberedt og leveret af os – direkte hjem til dig. Alt i alt vil der med et totalarrangement fra Fest Diner blive lavet en meget nem løsning for dig, som skal afholde en fest eller lignende.

Fokus på kvalitet og smag

Vi ved, at du lægger vægt på at kunne give dine gæster en god smagsoplevelse. Derfor lægger vi også meget stor vægt på at sikre, at du udelukkende får serveret mad, der er lavet af de bedste råvarer. Vi sørger meget nøje for at sikre kvaliteten af alt dem mad, som vil blive leveret ud til netop dit arrangement, og det er din tryghed for, at du vil få mad i den bedste kvalitet. Gode råvarer er i særdeleshed vigtigt for at skabe en unik smagsoplevelse. Det er ligeledes også vigtigt, at maden er blevet tilberedt af dygtige og erfarne folk, der kæler for selv de mindste detaljer, og som naturligvis også gerne er behjælpelig med at sammensætte en fænomenal menu, så du kan få den absolut bedst mulige løsning til netop dit kommende arrangement.

Fest Diner kan hjælpe dig med at sammensætte den rette menu til dit totalarrangement

I forbindelse med at der skal tilberedes med til det arrangement, som du skal afholde, er det naturligvis vigtigt, at man får sammensat den helt rette menu for sine gæster. At få sammensat den helt perfekte menu kan for mange godt være en vanskelig opgave, men der er dog rig mulighed for at hjælp til dette fra Fest Diner. Vi hjælper altid gerne, og vi rådgiver naturligvis gerne, såfremt du måtte have spørgsmål eller ønsker vejledning i forhold til valg af retter. Du vil derved kunne sikre dig, at du får sammensat den bedst mulige menu til netop dit arrangement, så du derfor er sikker på, at dine gæster vil få en god menu fra start til slut.

God mad – lave priser

Såfremt du godt kunne tænke dig at få serveret lækker mad til dit arrangement, som du samtidig har mulighed for at få til en fornuftig pris, vil det være en rigtig god idé, at du tager fat i Fest Diner. Vi kan tilbyde dig en meget favorabel løsning på et totalarrangement, hvor vi varetager madlavningen for dig, og hvor vi leverer maden til direkte hen til dit arrangement til en pris, der er meget fordelagtig. Såfremt du ønsker at få udarbejdet et ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på at få lavet lækker og velsmagende mad fremstillet af de bedste råvarer til en meget konkurrencedygtig pris, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi kan fanges på telefon 86 92 14 22. Vi ser meget frem til at høre fra dig og håber på, at vi får lov til at hjælpe dig med at lave en god løsning til netop dit arrangement.