Nytårsaften

Når du skal holde en nytårsaften hvor det hele skal være festligt og maden skal smage af mere end du troede muligt, har du mulighed for at finde en professionel leverandør lige her. Med mange års erfaring, et dedikeret køkkenpersonale og en brug af de bedste råvarer, kan du være sikker på, at få mad ud af huset til nytårsaften – der vil blive nydt af dig selv og gæsterne.


Årets sidste menu Nytårsmenuen se udvalg her

 1. Børnemenu nytår
  Nytårs børnemenu 4 retter
  fra 159,00 kr pr. kuvert
 1. Nytårsbuffet 2019
  Nytårsbuffet 2023
  fra 159,00 kr pr. kuvert
 1. Nytårsmenu 2019
  Nytårsmenu 4 retter 2023
  fra 359,00 kr pr. kuvert
 1. Børnemenu nytår
  Nytårs børnemenu 4 retter
  fra 159,00 kr pr. kuvert

En festlig nytårsaften

Der er ikke mange fester som nytårsaften, hvor det hele lige får lidt ekstra. Det gælder både tøjet der bliver valgt til festlighederne og maden som skal nydes. Når det kommer til maden, er der mange ting at holde styr på, og ønsker du at det hele skal spille efter eller kunstens regler, er det vigtigt at vælge en leverandør af mad ud af huset, som kun bruger de bedste råvarer og har et dedikeret køkkenpersonale.

Du kender selv til hvor meget arbejde der skal til, for at du kommer igennem alle indkøb af maden til nytårsaften, hvor lang tid det tager at tilberede maden. Hvorfor ikke bruge al den tid på at lave alt muligt andet godt til festlighederne, og nyde samværet endnu mere med de inviterede gæster. Det er muligt at gøre, når du vælger en leverandør af mad ud af huset til nytårsaften, som ved hvor vigtigt det er at levere maden til den aftalte tid.

Når du vælger maden til nytårsaften – hvad får du

Der er mange muligheder for at vælge maden til nytårsaften, og derfor er det også rart at vide hvad du skal forvente, når du vælger nytårsmaden her. Her kan du læse med og finde ud af hvad du skal forvente, og hvad der gør, at du skal vælge os som leverandør af mad ud af huset til din nytårsaften

 • Vi bruger kun de bedste råvarer til at lave maden, og det betyder at du får mad ud af huset, som har de ekstra smagsnuancer som mad lavet af de gode råvarer giver. Den ekstra gode smag, og de gode råvarer, gør også at anretningen af maden er lettere for dig. Det er helt fantastisk hvad gode råvarer og et dedikeret køkkenpersonale kan gøre af underværker.
 • Når du har et køkkenpersonale som har en enorm smag på livet, kan du være helt sikker på at maden bliver tilberedt efter alle kunstens regler. Med mere end 15 års erfaring på området, sikrer vi dig den gode smag, den helt rigtige tilberedning og det er med til at give maden en meget bedre smag
 • Levering af maden er yderst vigtigt at overholde, og her sætter vi en stor ære i at overholde det aftalte leveringstidspunkt. Vi ved hvor meget andet af dagen, der kan hænge sammen med den rigtige levering af maden. Når vi leverer maden, er der selvfølgelig tænkt anretning ind i tilberedning og leveringen af den, så det er lettest muligt for dig.
 • Når du bestiller en omgang catering her, er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi har en lang række af muligheder, og passer det ikke 100% ind i dit billede, er du altid velkommen til at kontakte os, og så må vi se, om vi ikke kan finde den helt rigtige løsning i forhold til dine behov – for din julefrokost med mad ud af huset, skal også huskes for maden.

Nytårsaften – få mad ud af huset

Vi leverer mad ud af huset til nytårsaften i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Er det her du ønsker at få leveret mad ud af huset, så skal du i gang med at finde ud af hvad du gerne vil have, at dine gæster skal spise. Vi har mulighed for at levere catering og mad ud af huset til en lang række af fester og begivenheder – så som receptioner, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, sommer- og vinterfester – og din næste nytårsaften.

Gør det let for dig selv, og slip for indkøb, tilberedning af maden og alt det andet som følger med, når du selv skal stå for maden. Du får meget mere tid til alt det sjove, og kan være mere sammen med gæsterne nytårsaften. Brug tiden på alt det som giver mere værdi, og lad en professionel leverandør stå for mad ud af huset til din nytårsaften.

Få leveret maden til din nytårsaften

Når den store aften skal være en endnu større succes, er der ingen grund til at vente. Du har mulighed for at få leveret mad ud af huset til dit brag af en nytårsaften. Vi vælger kun at bruge de bedste råvarer, du slipper for alt besværet med indkøb og tilberedning, og vi sørger for, at det er let for dig at anrette den.

Vi ved hvad mætte maver betyder for en god aften – og vi gør det let for dig. Kom i gang allerede i dag, og vælg din menu eller buffet til nytårsaften – start lige her.