Konfirmation

Der er mange muligheder for at få leveret maden til konfirmationen, og retterne kan både være meget traditionelle og med nye og moderne retter. Vil du gerne slippe for alt besværet med maden til en konfirmation, vil du lige her finde en lang række af retter og menuer – som passer til den store dag.

Konfirmation menu og buffet forslag

 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert
 1. Helstegt pattegris fra Fest-diner.dk
  Meget mør gris – Menu 1
  fra 179,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert

Konfirmationsmiddag – bestil det bedste til dagen

Når du skal i gang med at forberede en konfirmation, er der flere ting at tage højde for. Det gør også at maden hurtigt kan komme til at tage meget af tiden, og det er ikke fair, hverken for konfirmanden eller forældrene. Vi giver dig mulighed for at finde den menu og de retter som du gerne vil have serveret til konfirmationen, og du skal ikke så meget som løfte en finger, før det er maden skal anrettes.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer, og et køkkenpersonale som er meget engageret. Når de 2 ting går op i en højere enhed, kan maden til en konfirmation lige pludselig være noget, der er med til at hæve begivenheden til det næste niveau. Når vi bruger de bedste råvarer, er der samtidig også sikkerhed for, at vi får maden til at forblive lækker, selv efter transport fra vores køkken til jeres lokation.

Konfirmation – få mad ud af huset eller catering

Vær sikker på at maden lever op til dine forventninger til dagen, og oplev at den også bliver leveret til tiden. De 2 punkter er så vigtig en del af vores hverdag – for vi ved hvor vigtigt det er med glade gæster – og dem får du lettere, når deres maver er fyldte med godt mad, som du har fået leveret herfra.

For at gøre det meget overskueligt, kan du lige her se, hvad det er du får, når du vælger at bruge os som catering eller mad ud af huset leverandør til din konfirmation. Når du har bestilt maden via hjemmesiden, over telefonen eller via mail – er der en række af ting, som er godt at vide, før maden bliver leveret ud til dig.

 • Vi bruger kun de bedste råvarer, og det er med til at sikre dig, at du får leveret mad ud af huset, som smager af det ekstra, der kan være med til at gøre en stor forskel. Vi ved hvor stor forskel der kan være på kvaliteten af maden – og når du bruger de bedste råvarer, får du bare flottere anretninger og bedre smag.
 • Vores yderst professionelle køkkenteam med stor smag på livet, er med til at sikre dig, at du får de helt små smagsnuancer med i maden. Maden er tilberedt efter alle kunstens regler, og du kan forvente at den er tilberedt på det helt rigtige tidspunkt i forhold til jeres ønske om levering.
 • Når du bestiller catering, er det vigtigt at ordren bliver leveret på det aftalte tidspunkt. Det er vigtigt at du ved hvornår maden kommer, så den kommer til at passe 100% ind i planlægningen af resten af dagen. En catering ordre, er jo ofte en del af en hel dags begivenheder, og derfor skal det også passe til den ønskede leveringstid.
 • Når du vælger at bestille din mad til konfirmationen, som catering eller mad ud af huset, er det vigtigt, at det bliver tilpasset jeres ønsker og behov. Kan du ikke finde det blandt vores retter og menuer til konfirmation, er du altid velkomme til at give os et kald eller sende en mail, så vi kan levere en løsning, som passer til jeres ønsker.

Konfirmation – hvor leverer vi

En konfirmation er en af de begivenheder i livet som betyder meget – specielt for konfirmanden, men også forældrene. Når du gerne vil sikre dig at alt går som det skal, og du ikke ønsker besværet med indkøb og tilberedning,  har du lige her mulighed for at bestille maden til konfirmationen.

Når vi skal levere til dig, er det vigtigt at du befinder dig i nærheden af eller i Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Nu er det ikke kun en konfirmation som vi kan levere mad ud af huset eller catering til. Vi har også mulighed for at leverer til receptioner, bryllup, barnedåb, sommer- og vinterfester.

Din konfirmation – vi leverer maden

Find ud af hvad konfirmanden gerne vil have at spise på sin store dag, og se så om du ikke kan finderne retterne eller menuerne på hjemmesiden her. Vi ønsker altid at levere mad ud af huset, som giver en god oplevelse. Når vi gør det, får vi mætte maver, og mætte maver er lig med stor tilfredshed blandt gæsterne.

Vælg blandt de mange retter og menuer lige her på siden, vi glæder os til at modtage jeres bestilling – så du får leveret en konfirmationsmenu eller en buffet til din konfirmation her.