Julefrokost ud af huset

Når det er juletid og hjerternes fest skal fejres, er der flere muligheder for mad ud af huset til julefrokost. Du finder et stort udvalg af menuer til julefrokost her på siden, hvor du også har mulighed for at lave din helt egen menu. Vil du gerne nyde mad ud af huset, lavet af de bedste råvarer, så er det lige du bestiller maden til din julefrokost.

Julefrokost på mange måder

 1. Jule grillbuffet
  Grill julebuffet
  fra 199,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price Jul
  Crazy Price jul
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Julefrokost byg selv
  Julefrokost byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Vegetar julefrokost
  Jule Vegetar Platte
  fra 109,00 kr pr. kuvert

Julefrokost – nyd de mange retter

Når du gerne vil holde julefrokost for familien, kollegaerne og vennerne kan det gøres på mange måder. Du får nok at lave med at forberede dig til julefrokosten, lave pakkespil og hvad der ellers hører sig til, og så får du faktisk mulighed for at slippe med alt besværet, der er ved at handle ind og tilberede maden. Du har mulighed for at vælge mad ud af huset til din julefrokost – hvor du blot skal finde de retter du gerne vil have.

Du ved hvor meget arbejde der skal til, før du bare selv kommer frem til et nogenlunde resultat i forhold til maden. Du ved at du kommer til at løbe fra den ene forretning til den næste, og når du nu får muligheden for at slippe for alt besværet, er der ingen grund til at lade være – det kan du finde ud af lige her.

Hvad får du – mad ud af huset til julefrokosten

Der skal være vished over hvad du bestiller, når du vælger mad ud af huset til din julefrokost. Du skal vide hvad du kan forvente, hvad du får leveret og hvorfor du skal vælge os som leverandør til din julefrokost. Find ud af det hele lige her – hvor du får mere info om os som leverandør af maden til din julefrokost.

 • Vi bruger kun de bedste råvarer til vores mad, og derfor kan du trygt regne med, at de helt små smagsnuancer også kommer frem. Det er mad som smager af lidt ekstra på den helt gode måde, du får leveret. Der kan ikke herske nogen tvivl om, at den ekstra gode smag, giver det ekstra til julefrokosten som kan vise sig at være den helt rigtige investering.
 • Med et yderst passioneret køkkenteam, der har en god smag på livet, kan du være sikker på at alt maden bliver tilberedt efter alle kunstens regler. Med en kærlighed til madkunsten, som rækker mere end 15 år tilbage, har vi erfaring der giver den helt gode smag, og den rigtige tilberedning.
 • Leveringen af maden er yderst vigtigt for os, da der er mange ting som skal gå op i en højere enhed sammen med maden. Det gør også, at du ikke skal være i tvivl om hvornår maden bliver leveret – og den bliver selvfølgelig leveret, så den er tilberedt på den bedste vis.
 • Når du bestiller en omgang catering her, er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi har en lang række af muligheder, og passer det ikke 100% ind i dit billede, er du altid velkommen til at kontakte os, og så må vi se, om vi ikke kan finde den helt rigtige løsning i forhold til dine behov – for din julefrokost med mad ud af huset, skal også huskes for maden.

Julefrokost – få mad ud af huset

Vi leverer mad ud af huset til julefrokoster i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Er det her du ønsker at få leveret catering, så skal du i gang med at finde ud af hvad du gerne vil have, at dine gæster skal spise. Vi har mulighed for at levere catering og mad ud af huset til en lang række af fester og begivenheder – så som receptioner, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, sommer- og vinterfester.

Gør det let for dig selv, og slip for alt besværet – få andre til at  lave maden til din julefrokost, og oplev hvor meget mere tid til alt det andet du får. Der skal jo også laves pakkespil og alt det andet, som er med til at fuldende  julefrokosten.

Vi leverer mad ud huset til din julefrokost

Når hjerternes fest skal i gang, er der ingen grund til at vente. Du har mulighed for at få leveret mad ud af huset til din julefrokost, hvor det kun er de bedste råvarer som bliver brugt. Du slipper for alt besværet selv med at handle ind og tilberede maden, for det eneste du skal gøre er blot at anrette den.

Vi ved at mætte maver giver tilfredse gæster – og vil du ikke selv stå for alt besværet – så har du lige her muligheden for at bestille mad ud af huset til din julefrokost.