Jubilæum

Når der skal holdes jubilæum eller reception, er det vigtigt at have noget godt mad til gæsterne, som kan komme fra nær og fjern. Det kan være for arbejdskollegaer, forretningsforbindelser, familie og venner du holder jubilæum – og her tilbyder vi flere forskellige løsninger – som kan tilpasses jeres ønsker.

Gode tilbud til Jubilæum

  1. Tapas menu nr 1
    Tapas menu nr 1
    fra 109,00 kr pr. kuvert
  1. Crazy Price buffet
    Crazy Price buffet
    fra 109,00 kr pr. kuvert

Fejr dit jubilæum – bestil catering

Der er altid grund til at fejre et godt jubilæum, og holde en reception eller et åbent hus arrangement, hvor forbindelser, familie og venner fra nær og fjern kan komme og hilse på. Når du vælger at gøre det, er det også vigtigt at have lidt godt til ganen, til dem som kommer og besøger dig – det giver altid en endnu bedre stemning.

Vi har mange års erfaring i at levere catering til blandt andet receptioner, åbent hus arrangementer og et godt jubilæum. Uanset om det er privat eller erhvervsmæssigt jubilæet holdes, har vi erfaringen med at få det hele til at gå op i en højere enhed, når det er catering du vælger at bestille her.

Når du gerne vil spare alt besværet med indkøb og tilberedning af maden, er det helt oplagt at bestille catering til dit jubilæum. Vi gør det let for dig, og du har mulighed for at bestille flere forskellige menuer og buffet’er som alle er lavet med de bedste råvarer – for kun det bedste er godt nok.

Gode råvarer og skarpe priser

Selv om vi bruger de bedste råvarer, er det ikke til at se på prisen. Vi går op i de ting vi laver, og her er det mere passionen end pligten, der fylder i hverdagen. Vores køkkenpersonale har smag for livet – hvilket for dig betyder, at der er meget stort engagement lagt i hver eneste ret de laver.

Når du holder jubilæum og har indbudt til reception eller åbent hus, er det vigtigt at maden forbliver lækker og indbydende at se på igennem hele dagen – da mange receptioner og åbent hus arrangementer netop varer flere timer. Det er selvfølgelig noget vi har øje for, og derfor kan du trygt regne med, at maden vi leverer til din reception – forbliver lige så lækker og indbydende fra start til slut.

Med de gode råvarer vi bruger – og vores passionerede køkkenpersonale, er det blot en fornøjelse at levere mad til receptioner og åbent hus arrangementer – en ting som er vigtigt at få med – du kan spise det hele med fingrene. Når du har jubilæum og holder reception – er det ofte med stående gæster – og det har vi også tænkt over – når vi leverer mad til lige netop din reception eller dit åbent hus arrangement – som catering.

Bestil catering til dit jubilæum

I dag er det ikke blot kedelige pindemadder du får leveret som catering til dit jubilæum, for der er kommet mange flere løsninger. Det giver dig mange valgmuligheder, og vil du gerne være sikker på at vælge rigtigt til dit jubilæum, er du altid velkommen til at kontakte os – for med mere end 15 års erfaring, har vi leveret catering til rigtige mange forskellige begivenheder, med stor succes.

Det gør også, at vi allerede har sammensat nogle forskellige menuer og buffet’er som er lige til at gå til. Det er let for dig at bestille dem, og få dem leveret på det aftalte tidspunkt – som catering til dit jubilæum. Vi ved hvor vigtigt det er at levere maden til den aftalte tid, hvilket betyder at vi sætter en stor ære i at overholde den aftale du indgår med os – mætte munde er med til at give tilfredse kunder.

Vi leverer catering til dit jubilæum

Når du ønsker at få leveret mad til dit jubilæum, uanset om det er privat eller erhverv – har du mulighed for at få leveret ud til områderne omkring Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og i Trekantsområdet. Vil du være sikker på at vi leverer catering i dit område, er du altid mere end velkommen til at give os et kald.

Ønsker du at få leveret mad ud af huset til andet end et jubilæum, er det også noget vi har mulighed for at tilbyde. Du kan få leveret mad til alle typer af receptioner, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommerfester, julefrokoster og vinterfester. Du skal blot finde ud af hvad du gerne vil have at spise – så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Jubilæum – bestil catering her

Få leveret maden til dit jubilæum af en professionel samarbejdspartner med mere end 15 års erfaring. Vi ved hvad vi gør, og vores meget passionerede køkkenpersonale giver dig, sammen med råvarerne af en høj kvalitet – en kulinarisk oplevelse.