Fødselsdag

En fødselsdag er altid en begivenhed, hvor der er en som skal fejres. Derfor handler det også om at få noget godt at spise, hygge sig, og fejre fødselaren. Ofte er de runde fødselsdage et mærkat på en ny epoke i livet – og derfor skal det også være muligt at få noget ekstra godt at spise til dem. Find ud af de mange muligheder for mad ud af huset til fødselsdagen – læs med her.

Fødselsdag menu eller buffet

 1. Helstegt pattegris fra Fest-diner.dk
  Meget mør gris – Menu 1
  fra 179,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Grill catering menu 5 fra Fest-diner.dk
  Grill catering menu nr 5
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert

Fødselsdagen skal fejres med godt mad

Når du inviterer gæster til fødselsdag, har du mulighed for at gøre det på mange måder, og en række af dem giver dig også mulighed for at bestille mad ud af huset. Det kan være som reception eller åbent hus for forretningsforbindelser, netværket, kollegaer og så videre. Det kan også være i privaten, hvor du har inviteret hele familien til at fejre dig – og det skal gøres med stil.

Der kan være meget arbejde i at handle ind, finde de rigtige varer i alle de forskellige butikker, og så er det jo oplagt at lade andre stå for den. Når du så har mulighed for at få lavet maden af de bedste råvarer, og samtidig kan lade et køkkenpersonale med smag på livet stå for det, er det her tingene går op i en højere enhed. Spar tiden på alt besværet med maden, og bestil mad til din fødselsdag som mad ud af huset – det kan du gøre lige her.

Hvad får du – fødselsdagsmaden bliver leveret

Det er altid vigtigt at vide, hvad du kan forvente når du bestiller mad ud af huset til en fødselsdag eller anden begivenhed. Uanset om du vælger at bestille mad ud huset, catering eller noget helt tredje her – er der en lang række af ting vi ønsker at leve op til, som giver dig den bedst mulige oplevelse hver eneste gang. Du kan bestille maden via hjemmesiden, over telefonen eller via mail – og vi gør vores bedste for at svare hurtigst muligt.

 • Vi bruger kun de bedste råvarer til vores mad, og for dig betyder det blandt andet, at du kan forvente mad der smager af det ekstra, som kan være med til at give endnu mere positivt at snakke om under fødselsdagen. Gode råvarer gør bare at maden smager bedre.
 • Med et køkkenteam som er passioneret omkring deres arbejde, vil de forskellige retter altid blive lavet med kærlighed til madkunsten. Det giver dig mulighed for lækre anretninger, og mad hvor selv de mindste smagsperler bliver fremhævet – hvilket får tænderne til at løbe vand.
 • Uanset om du bestiller maden som catering eller mad ud af huset til din fødselsdag, så er det vigtigt at den bliver leveret på det helt rigtige tidspunkt. Det er et meget vigtigt punkt på selve dagen, for maden er jo et led i planlægningen af dagen, hvor det ikke må fejle. Vi ved hvor vigtigt det er – og samtidig gør vores køkkenpersonale det bedste for at tilberedningen også passer sammen med leveringstidspunktet, så alle de små smagsnuancer fremstår bedst – når vi leverer maden til dig.
 • Når du bestiller en omgang catering her, er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi har en lang række af muligheder, og passer det ikke 100% ind i dit billede, er du altid velkommen til at kontakte os, og så må vi se, om vi ikke kan finde den helt rigtige løsning i forhold til dine behov.

Fødselsdag – det er oplagt med mad ud af huset

Når det hele skal gå op i en højere enhed på din fødselsdag, og du ikke selv ønsker at stå for alt det besværlige med maden, så er det nu muligt at bestille mad ud af huset i så god en kvalitet, at du bliver mere end positivt overrasket. Du ved hvor mange gæster du får, og så er det blot at finde ud af hvad I alle sammen skal have at spise – og komme i gang med bestillingen lige her.

Vi leverer mad ud af huset til fødselsdag i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Er det her du ønsker at få leveret catering, så skal du i gang med at finde ud af hvad du gerne vil have, at dine gæster skal spise. Vi har mulighed for at levere catering og mad ud af huset til en lang række af fester og begivenheder – så som receptioner, bryllup, barnedåb, konfirmation, sommer- og vinterfester.

Vi leverer maden til din begivenhed

Er du sikker på at det skal være mad ud af huset til din fødselsdag, er der blot om at komme i gang med bestillingen lige her. Vi giver dig alle de muligheder du har behov for, og finder du ikke lige den ønskede ret på hjemmesiden, er du altid mere end velkommen til at ringe.

Vi ved at mætte maver giver tilfredse gæster – og vil du ikke selv stå for alt besværet – så lad os sørge for at du får en god fødselsdag. Vi leverer maden til din begivenhed – bestil den lige her.