Bryllup

Bryllup – nyd maden endnu mere

Når den store dag oprinder, og du skal sige ja til din udkårne i kirken, er det vigtigt at der er styr på alle ting. Her er maden en vigtig faktor du ikke kan komme uden om. Derfor skal du også have helt styr på denne del – og hvorfor selv stå med besværet, når du har mulighed for at vælge en løsning, hvor det eneste du skal gøre, er at vælge maden – så sørger vi for resten.

Har du handlet ind til fødselsdage, konfirmationer eller lignende, ved du selv hvor meget arbejde der ligger i det. Du skal rundt i forskellige forretninger, være sikker på at den mad du køber er af god nok kvalitet, og så skal du også i gang med tilberedningen af det. Alt dette slipper du for, når du vælger mad ud af huset til bryllup – for her står vi for det hele, og vi bruger kun de bedste råvarer – hvilket giver en meget bedre smag i alt mad.

Bryllup forslag se udvalg her

  1. Bryllup buffet
    Bryllup buffet
    fra 209,00 kr pr. kuvert
  1. Bryllup menu
    Bryllup menu
    fra 259,00 kr pr. kuvert
  1. Stående receptions buffet byg selv
    Stående receptions byg selv

    fra 14,00 kr pr. kuvert

  1. Helstegt pattegris fra Fest-diner.dk
    Meget mør gris – Menu 1
    fra 179,00 kr pr. kuvert

Hvad får du – mad ud af huset til brylluppet

Når du bestiller mad ud af huset til dit bryllup, er det vigtigt at vide hvad du kan forvente, og hvad du får leveret. Uanset om det er til bryllup, en fødselsdag eller lignende, skal du have mulighed for at vide hvad det helt præcist er du får, når du vælger at bruge os som din leverandør af mad ud af huset til dit bryllup – det kan du finde ud af lige her.

  • Vi bruger kun de bedste råvarer til vores mad, og derfor kan du også være sikker på at alle de små smagsnuancer er med. Det er mad som smager af mere du får leveret, og det er blot med til at give bryllupsgæsterne endnu mere positivt at tale om. Der er ingen tvivl om at gode råvarer gør, at maden smager bedre.
  • Vi har et yderst passioneret køkkenteam, der med en stor kærlighed til maden, altid får det bedste frem i retterne de laver. Det er en kærlighed til madkunsten, som har været værdsat i mere end 15 år – og vi fortsætter ufortrødent. Når maden bliver lavet med passion – er der ingen tvivl om at den bare smager bedre.
  • Leveringen af maden er yderst vigtigt for at det hele går som det skal på den store dag, som et bryllup er. Vi ved hvor vigtigt det er, og har derfor chauffører som forstår at værdsætte dette. Samtidig sørger vores køkkenpersonale for at tilberede maden på en måde, der giver dig de bedste muligheder for at få det optimale ud af maden, når du anretter den.
  • Når du bestiller en omgang catering her, er det vigtigt at den passer til dine behov. Vi har en lang række af muligheder, og passer det ikke 100% ind i dit billede, er du altid velkommen til at kontakte os, og så må vi se, om vi ikke kan finde den helt rigtige løsning i forhold til dine behov.

Bryllup – få mad ud af huset

Vi leverer mad ud af huset til bryllup i områderne Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Er det her du ønsker at få leveret catering, så skal du i gang med at finde ud af hvad du gerne vil have, at dine gæster skal spise. Vi har mulighed for at levere catering og mad ud af huset til en lang række af fester og begivenheder – så som receptioner, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, sommer- og vinterfester.

Hvorfor ikke bliver positivt overrasket i forhold til mad ud af huset – og find ud af hvor godt det smager, hvor mange muligheder du har, og hvor let det er. Du ved hvor mange gæster som kommer – så er der ikke andet at gøre end at bestille det.

Vi leverer maden til brylluppet

Når det er tid til brylluppet, og du har muligheden for at få mad ud af huset i en høj kvalitet, er der ingen grund til at vente. Du slipper selv for alt besværet, og vi bringer retter frem, som er lavet efter alle kunstens regler. Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller bestille maden direkte fra siden.

Vi ved at mætte maver giver tilfredse gæster – og vil du ikke selv stå for alt besværet – så lad os sørge for at du får et perfekt bryllup. Vi leverer maden til din begivenhed – bestil den lige her.