Barnedåb

Når den mindste i familien skal døbes, er det også tid til en fest, hvor barnedåben bliver fejret. Det er en herlig fest, hvor familie, venner og bekendte sammen fejrer den lille ny i familien. Der er mange muligheder når du ønsker at holde barnedåb – hvor du kan få leveret maden som catering – mad ud af huset – og du har muligheder for både buffet og menuer.

Barnedåbs menu forslag

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus smørrebrød ud af huset
  Luxus Smørrebrød

  fra 26,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert

 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert

Barnedåb – maden laves af gode råvarer

Du har samlet både familie, venner og bekendte for at fejre familiens nyeste medlem, og så er det vigtigt at maden du får leveret smager godt. Det klarer vi her – for vi bruger kun gode råvarer, der bliver tilberedt efter alle kunstens regler. Vi har et køkkenteam,  som elsker deres arbejde – hvilket gør at de helt små smagsperler også kommer frem i maden.

De gode råvarer gør det selvfølgelig også lettere for vores køkkenpersonale at lave mad, der er tilberedt helt perfekt – så når det bliver leveret til den aftalte tid, er der garanti for god smag og lækre anretninger. Vi ved samtidig også hvor vigtigt det er at få leveret maden til tiden – så det er noget vi går meget op i – til vores kunders store tilfredshed.

Hvor leverer vi mad til barnedåben

Vil du gerne have leveret mad til barnedåben, er det muligt når du bor i områderne ved Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og Trekantsområdet. Det er her vi leverer mad ud af huset eller catering. Vi ønsker selvfølgelig at tilpasse vores menuer til dine ønsker, og er der ikke mulighed for at finde det her på siden, så er du altid velkommen til at give os et kald, så du også kan få mad leveret til din barnedåb.

Nu er det ikke kun barnedåb vi leverer mad ud huset til. Du kan også få leveret mad ud af huset til receptioner, bryllup, konfirmation, sommerfester, vinterfester eller noget helt sjette – du skal blot kontakte os – så finder vi en løsning på dette.

Det skal være en kulinarisk oplevelse

Når den mindste i familien skal fejres, er det vigtigt at alle har det godt, og der bliver hygget i stor stil. Derfor ønsker vi også kun at levere mad ud af huset til barnedåben, som er med til at give en kulinarisk oplevelse. Med vores køkkenpersonale, der virkelig har smag på livet, er det ikke noget problem at lave dette – og sammen med de bedste råvarer – er fornøjelsen altid på vores side, når vi laver mad til jeres barnedåb.

Maden leverer vi – både som menu eller buffet

Der er forskellige måder at holde barnedåb på, og derfor er det også muligt at få leveret både menuer og buffet’er til jeres barnedåb. Her handler det meget om hvad I ønsker, og hvordan barnedåben afholdes. Er i tvivl om hvad der vil være det bedste at lave til lige præcis jeres barnedåb, er det altid muligt at give os et kald, så vi sammen finder den helt rigtige løsning – det er jo en stor dag for familien.

Med de mange muligheder for at få leveret maden som catering eller mad ud af huset til jeres barnedåb, kan det være god idé at finde ud af om nogen af de inviterede har specielle ønsker til maden. Specielt hvis det er en menu I vælger at bestille. Det er ofte lettere med en buffet, hvor folk kan vælge det de ønsker, og så lade det andet være.

Vi leverer mad ud af huset til jeres barnedåb – og vi finder altid en løsning – så er der ikke en menu eller buffet, som svarer 100% til jeres ønsker, er det også noget vi finder en løsning på. Ved Fest-diner bruger vi altid de gode råvarer og finder altid den rigtige pris til jeres fest – for vi ved at tilfredse og mætte kunder – er det vi lever af.

Vi ser frem til jeres bestilling

Når I har besluttet jer for hvornår barnedåben skal være, er det godt at komme i gang med alle de praktiske ting, så der er styr på det hele. Det får i blandt andet ved at bestille maden udefra til jeres barnedåb. I kommer til at spare tid på både indkøb og tilberedning af maden, samtidig med at vores professionelle køkkenpersonale tilbereder maden efter alle kunstens regler.

Gør det let for jer selv – find ud af hvad I gerne vil have at spise til barnedåben, og find det her på siden eller kontakt os – så vi sammen kan lave den helt rigtige løsning.
Vi bruger de bedste råvarer til maden, uden at det kan ses på prisen – bestil din mad til barnedåben lige her.