Levering/afhentning:

Her kan i se nogle af de faste byer vi betjener alle ugens dage med lækkert mad ud af huset bragt lige til jeres dør tryk på byskiltet for at se nærmere på jeres by.kan i ikke finde jeres by kontakt da kundeservice for info om jeres fragt pris.

Levering af mad ud af huset  

Skal du stå for maden til en stor fest eller et andet arrangement, er det en nem og lækker løsning at bestille maden og få den leveret lige til din dør. På den måde skal du ikke bekymre dig om at kartoflerne koger over mens du er optaget andetsteds, du kan i stedet koncentrere dig om det, du nu er i gang med, hvad end det er at tage imod gæster eller lægge bordkortene.

Ved at lade andre kokkerere for dig er du garanteret et lækkert måltid og glade gæster uden selv at få sved på panden. Du kan bestille maden så det bliver leveret til dig på det rigtige tidspunkt, så du hverken skal bekymre dig over forsinkelser og opbevaring af maden lang tid i forvejen.

Levering af mad ud af huset er en god løsning for dig, der holder fest et sted, hvor der ikke er adgang til de køkkenfaciliteter, som du har behov for. Det kan for eksempel være at du skal holde fest i et telt eller udendørs, hvor der er for langt til både vand og elektricitet.

Måske har du lejet lokaler et sted, der ikke er bygget til at lave mad til mange mennesker på én gang. Lige meget hvad grunden er, kan Fest Diner hjælpe dig ved at levere lækker mad til en god pris, som vi før har gjort til mange andre arrangementer såsom fødselsdage, firmafester, bryllupper og så videre.

Hos Fest Diner kan du få mad til hver en lejlighed. Det er muligt at bestille sandwich, påskefrokost eller brunch. Der er en festmenu til dig, der er vegetar, og der er en tapasbuffet, hvis du ønsker det. Du kan også vælge mellem flere forskellige buffeter og menuer. Der er både en grill catering menu, helstegt pattegris og en vintermenu specielt til koldere tider. Og ikke mindst årest største begivenhed: julen. Her finder du vores julefrokost. Der er noget for enhver smag og noget i forskellige priskategorier så alle kan være med.

Fest Diner leverer mad ud af huset til hele Midtjylland. Vi leverer fast til Århus, Randers, Horsens, Vejle, Silkeborg og Fredericia. Det er lige fra fester i forsamlingshuse til sportsstævner eller andet, du får altid god mad lavet af de bedste råvarer til en god pris.

Lige meget hvilke af de nævnte områder du kommer fra, om det er Århus eller Vejle, kan du være sikker på at få god service og mad til tiden. Prisen for levering varierer alt efter hvor du befinder dig i Midtjylland. Hvis du ikke kan finde prisen for levering lige præcis der, hvor du er eller hvis din by ikke er nævnt på hjemmesiden, kan du kontakte kundeservice og finde ud af hvad du skal af med for at få maden leveret.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert