Pynt på bordet der spiller sammen

Når der skal holdes konfirmation, er der rigtig mange ting at holde styr på. En af de ting, der skal holdes styr på, er helt sikkert borddækning og pynten på bordet. Her er der mange kombinationsmuligheder, og derfor er det ikke bare lige at springe ud i det - uden at have givet det en tanke. Her kan konfirmationsmaden også være med til at spille en rolle.

Mad til konfirmationen og pynt på bordet

Hvordan er farverne til konfirmationen, har det været et emne, eller er det bare blevet besluttet. Der kan være stor forskel fra konfirmand til konfirmand, og ofte spiller forældrene også en rolle. Ved nogle konfirmationer, er der helt styr på den mindste detalje, og derfor kan en farve til pynt på bordet, godt blive til en mindre videnskab.

Det kan blandt andet være på grund af tøjvalget, og farverne på det. Det kan være at maden har en indflydelse på det, og det kan være, at der er lavet bordkort i en bestemt farve, der også har indflydelse på det. Tænk nu hvis stedet ikke har de blå tallerkner, der skal bruges, eller nok hvide fade til at stille kager på. Pynt på bordet kan være et issue til enhver konfirmation, og så spiller konfirmationsmaden også en rolle.

Hvad er der af bordpynt til konfirmationen

Når konfirmationen skal holdes, er der en ting du ofte ser. Bordkort, så alle ved hvor de skal sidde, er en af de helt faste traditioner til konfirmationen. Så er der ofte pyntet op med levende lys i de farver, som konfirmanden gerne vil have. Dugene er i langt de fleste tilfælde et vigtigt stykke af bordpynten. Der kan også være årstidens blomster og for nogle, er der også meget andet bordpynt.

Husk at det hele skal passe sammen, og derfor kan maden til konfirmationen også spille en rolle. Jo mere synergi der kan laves mellem de forskellige ting, jo bedre vil det ofte være. Gør dagen til en oplevelse med lækker bordpynt, og mangler du stadigvæk maden, så står vi gerne til rådighed her ved fest-diner.dk

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert