Konfirmation

Fest Diner har igen i år 2 Konfirmations tilbud. En dejlig Konfirmations buffet og en konfirmations menu, som vi leverer som mad ud af huset i og omkring Aarhus - Skanderborg - Silkeborg - Horsens - Vejle - Randers og Grenå. Er din by ikke nævnt, så prøv at kontakte kunde service for en leverings pris.

Konfirmations buffet 2020

En konfirmations buffet kan i selv sammensætte bestående af valgfri forret samt valgfri kød pakke. Vælg mellem 9 forskellige kød typer til Konfirmations buffeten. En stor tilbehørs pakke og til slut en dejlig valgfri dessert. Hele Konfirmations buffeten leveres flot anrettet og klar til en uforglemmelig konfirmations dag.

Konfirmations menu 2020

Fest Diner har lavet Konfirmations menuer i mange år, og igen i år er vores Konfirmations menu bestående af nogle gamle klasikkere, som det er svært at komme uden om. Her på siden kan du sammensætte din konfirmations menu som du ønsker den. Er der spørgsmål til sammensætning, så kontakt venligst vores kundeservcie som kan hjælpe dig med bestillingen af jeres Konfirmations menu på tlf. 86 92 14 22.

5 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Luksus konfirmation buffet

  Luksus konfirmation buffet nr. 1

  fra 195,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Luksus konfirmation buffet nr. 1

  • Laksemousse med rødløg, capers på salater hertil saltede nøder.
  • Langtidsstegt kalkunbryst marineret i honning og persille.
  • Mør rosa US oksesteg Black Angus.
  • Smørristede kartofler vendt i timian.
  • Nordisk bulgur med krydderier samt friske tomater og mozzarellas.
  • Grøn salat med 6 toppings
  • Dilddressing
  • Rødvinssauce lavet på balsamico.
  • Kraftig chokoladekage med vanilie is
  • Hjemmebagt brød med smør
  Learn More
 2. Konfirmations buffet

  Konfirmations buffet

  fra 169,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Konfirmation buffet

  • Valgfri forret til konfirmations buffet
  • Hovedret vælg mellem 9 kødretter
  • Stor tilbehørs pakke
  • Dessert frit valg til konfirmations buffet
  Learn More
 3. Konfirmations menu

  Konfirmationsmenu

  fra 169,00 kr
  MIN. 8 kuverter

  Konfirmations menu

  • Valgfri forret til konfirmations menu
  • Hovedret vælg mellem 3 lækre konfirmations menuer
  • Dessert frit valg til konfirmations menu
  Learn More
 4. Crazy Price buffet

  Crazy Price buffet

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter
  • CRAZY Svinekam Gyros marineret
  • CRAZY Kalkun honning glaseret
  • CRAZY Oksesteg med husets krydderi
  • CRAZY Flødekartofler a la Fest Diner
  • CRAZY Kartofler vendt i cremet balsamico dressing
  • CRAZY Pastasalat de lux
  • CRAZY Salatkasse med 6 toppings
  • CRAZY Hjemmebagt brydebrød
  Learn More
 5. Klassisk buffet

  Klassisk buffet

  fra 109,00 kr
  MIN. 8 kuverter
  • Kalvecuvette kryddermarineret
  • Skinke Sennepsglaseret
  • Svinemørbrad stegt med friske krydderier
  • Kartofler bagt med friske krydderurter
  • Flødekartofler med revet mozzarella
  • Sæsonens salat kasse
  • Salat dressing
  • Broccolisalat med bacon rosiner og ristede penuts
  • Hjemmebagt brydebrød
  Learn More

5 Items

per page
Set Descending Direction

Konfirmation information

Konfirmation er en stor dag både for konfirmanten og famile og venner. Derfor ar det vigtigt at finde det rigtige mad ud af huset til en god konfirmations fest. Fest Diner er kendt for sit helt fantastiske valg af råvarer, som gør vores konfirmations menuer og buffeter til noget særligt. Fest Diner`s køkkenchef sammen sætter igen i år et virkelig lækkert konfirmations måltid, med sans for god smag lavet på de rigtige råvarer. Husk at reservere datoen i god tid.

Den store dag konfirmations festen

En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke at glemme konfirmanden - det er den dag, konfirmanden "træder ind i de såkalde voksnes rækker". Det er en vigtig dag for forældrene  - det er dagen, hvor deres barn bliver voksent "konfirmeret".
En konfirmationsfest er derfor ikke en helt almindelig fest, det er en følelses præget fest både for forældre og konfirmanten.

Vigtige ting på konfirmations dagen

Fest Diner mener selvfølgelig det vigtigste er at reserver jeres Konfirmations menu eller Konfirmations buffet i god tid. Er der tvivl om hvad i kan tænke jer, er det en rigtig god ide at reserve tid i vores køkken. Så er man sikker på at vores køkkenchef kan håndtere jeres mad bestilling. Når i har reserveret datoen, skal vi bare have den endelige menu 3 uger inden konfirmationen, så bliver det ikke nemmere.

Tilretning af kuverter til konfirmation

Fest Diner tilbyder igen i år en fantastisk konfirmations service. I kan rette i jeres kuvert antal indtil 7 dage før Konfirmations festen, så det er nemt. Og igen i år kører vi konfirmations mad ud i og omkring Aarhus - Vejle - Silkeborg - Skanderborg - Randers - Horsens og Grenå. Er din by ikke omfattet af vores leverings område, kontakt kundeservice for en leverings pris på jeres konfirmations mad på tlf. 86 92 14 22.

Konfirmation - levering af mad til Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Vejle og Fredericia

Står du og skal i gang med at planlægge konfirmationen for din søn eller datter, så kan du være sikker på at finde den rigtige løsning her. Vi har et stort udvalg af konfirmationsmad, som altid giver dig mulighed for at finde det du har behov for.

Vi giver mulighed for både at levere en konfirmationsbuffet eller en konfirmationsmenu - så uanset om du er til menu eller buffet, vil du kunne finde en løsning her ved Fest-diner.dk - Dette er uanset om du skal have leveret maden til Aarhus, Skanderborg, Randers, Horsens, Vejle, og Fredericia - er bynavnet ikke nævnt, så giv os et kald alligevel.

Konfirmationsmad og lokale tanker

Når du skal i gang med at bestille konfirmationsmad, så konfirmanden får den bedste dag, er vi altså mere end klar til at hjælpe. Der kan være mange små forskelle fra by til by, og det vil vi prøve at sætte fokus på her. Det kan være der kommer en lille aha oplevelse, eller et grin, når du læser, hvad der er af forskellige traditioner til din, eller dit barns konfirmation - kig med, og se hvad mad, gode oplevelser og de forskellige byer kan betyde for din konfirmation.

Konfirmation - mad til levering i Aarhus

Der er ingen grund til at bruge flere dage, og mange timers diskussion og uenighed med den kommende konfirmand, om hvad mad det skal være, hvordan de skal se ud, og hvordan det kan lade sig gøre at blive færdig med det. Her handler det i stedet om at du skal bruge så lidt tid som overhovedet muligt, gøre det bedste du kan for at hjælpe konfirmanden og så finde den en buffet eller menu, der passer til jeres behov.

Når du søger efter konfirmationsmad til Aarhus - kan vi byde ind med både menuer og buffetter, hvor der både er noget for øjnene og maven. Det giver jer alle muligheder for at få mad af en god kvalitet, og mere tid til at hygge og pusle om konfirmanden. Når du ved at der bliver leveret en lækker menu, eller en god stor buffet lige til døren ved en konfirmation i Aarhus - så er alt klar til den store dag.

Randers - her er der også konfirmationsmad leveret lige til døren

Er du til Mokai og cult shakere, så er det nok ikke lige det vi leverer lige til at starte med. Men en ægte konfirmationsmenu, er hvad det kan blive til. Er du meget mere til Randers menuen, er det noget vi må tale om - med et blink i øjet, og et smil på læben.

Når du bestiller mad til konfirmation i Randers, har vi mulighed for at byde ind med både menuer og en god buffet, hvor du dufte og smage, der er gjort lige det ekstra ud af maden, der får tænderne til at løbe i vand. Glæd dig til at holde konfirmation i Randers - lad det ikke kun blive ved Mokai og Cult Shakere, for der er langt flere muligheder med god konfirmationsmad leveret lige til døren.

Konfirmation Horsens - den gule fare og leveret lige til døren

Find ud af hvorfor du skal have leveret maden lige til døren, til din eller dit barns konfirmation i Horsens. Her lever den gule fare i bedste velgående, og om det har noget med en god konfirmationsmenu at gøre - det finder du ud af senere. Vi giver mulighed for både at få leveret en god buffet til konfirmationen, eller en godt sammensat konfirmationsmenu, som har noget til både ganen og maven. Og nej - Horsens er kendt for den gule fare som er betegnelsen for fodboldholdet, der har det med at finde vej til Danmarks bedste fodboldliga. Det du kan få ved at bestille maden til levering til din konfirmation, er konfirmationsmad, der er lavet med udgangspunkt i den stærkeste opstilling det kan laves.

Konfirmationsmad Silkeborg - bilernes by og konfirmandernes plads

bilernes by, byen med søerne, ja kært barn har mange navne, og der er næsten lige så mange konfirmander i Silkeborg, hvis ikke flere. Det er vigtigt at du giver konfirmanden mulighed for at være med til at vælge maden, hvis de finder interesse i det. Her kan vi byde ind med en god buffet til konfirmationen, eller en konfirmationsmenu, hvor der er noget for både maven og munden.

God mad, er lig med hyggelige stunder og mindre tid med arbejde i køkkenet for at gøre maden klar. Det er sådan det skal være til konfirmationen, og det er noget vi er gode til at hjælpe med. Ved at levere konfirmationsmaden lige til døren, er du allerede godt i gang at gøre det let for dig selv. Vi gør det let at tilberede det sidste, så du får mere tid til at pusle om konfirmanden på den store dag - bare kom i gang med at bestille mad til konfirmationen lige her.

Konfirmation - levering af mad i Vejle til dit barns store dag

Når maden til den store dag for konfirmanden, skal leveres, så skal det være god mad, i en høj kvalitet, og hvor der er noget at vælge imellem. Det får du mulighed for her, hvor der både er en god konfirmationsmenu, og en buffet til konfirmationen, hvor der er til både maven og øjnene. Find ud af hvor let det er at bestille, og kom så i gang med det samme.

Der er ingen grund til at vente, og når du først har bestilt maden, finder du ud af hvor meget mere tid, der er til at hygge om konfirmanden på den store dag, i stedet for at bruge alt tiden i køkkenet. Husk samtidig de mange kulturelle muligheder du har i Vejle. Det kan være en god køretur værd i bilen til konfirmanden.

Fredericia - konfirmation, god mad og hygge

Konfirmationsmad kan der gå mange aftener med i sofaen. Når konfirmanden skal være med til at vælge om det skal være en konfirmationsmenu, eller en god buffet til festen. Her kommer vi ind, og er med til at gøre valget lettere. Vi kan byde ind med god mad, lavet af gode råvarer, hvor der er tænkt over hvor let det skal være at tilberede det sidste, så der ikke skal bruges lang tid på det.

Vil du gerne vide mere om de muligheder du har for at få leveret konfirmationsmad til Fredericia, skal du tage fat på os, så vi kan give dig lige præcis de informationer du har brug for. Gør det let at være konfirmand, gør det let at være dig selv, og nyd så tiden der bliver tilovers på selve dagen, sammen med konfirmanden.

Mad leveret lige til døren - konfirmanden hopper af glæde

Om Konfirmanden har tid til at hoppe af glæde, er ikke sikkert - og så alligevel. For du skal som forælder ikke bruge hele dagen i køkkenet, og det betyder mange gange mere end man lige tror. Du får maden leveret lige til døren, og skal ikke bruge lang tid på at tilberede det sidste. Der er mulighed for at vælge mellem en konfirmationsmenu, eller en god buffet til konfirmationen - så kom i gang lige her, der er ingen grund til at vente.

Læs mere om konfirmations historie og betydning via de her links:

https://da.wikipedia.org/wiki/Konfirmation

https://videnskab.dk/kultur-samfund/danskere-misforstar-konfirmationen