Kantineordning

firmafrokost-billig
Fra 36,00 kr. ex moms pr. kuvert
Stabilitet
Gode råvarer
Variation af frokostretter
Unik service
Godt håndværk

Kontakt os netop nu på telefon 86 92 14 22 hvis du vil høre mere omkring kantineordning

Med en kantineordning på arbejdspladsen kan i få lækker mad hver dag

Hvis man gerne vil have lavet an kantineordning på sin arbejdsplads, så er mulighederne for dette super gode. Du kan nemlig få serveret lækker mad på arbejdspladsen hver eneste dag, hvilket kan være rigtig dejligt og ikke mindst meget praktisk. At have en kantineordning på sin arbejdsplads er helt klart noget, man som medarbejder sætter meget stor pris på at have, og det er noget, som mange foretrækker at have fremfor selv at medbringe en madpakke. Med en kantineordning vil man på daglig basis kunne få serveret god og velsmagende mad i meget høj kvalitet, der er fremstillet af de bedste råvarer.

Få en kantineordning som er tilpasset virksomhedens behov

Skal Jeres firma have en kantineordning, så skal det naturligvis være en god ordning, som passer til virksomhedens behov. I skal have en løsning, som matcher Jeres behov og den størrelse, som Jeres virksomhed har. Vi har stor erfaring i at lave mad til en række kunder, som har kantineordninger hos os i alle størrelser. Vi laver mad for store såvel som små virksomheder, og vi kan tilbyde et væld af lækre retter til Jeres frokost.

Lad os sammen lave en god kantineordning til Jeres virksomhed

Hvis din virksomhed har brug for at få lavet en god kantineordning, hvor I vil få serveret lækker og velsmagende mad hver eneste dag, så kan vi hjælpe Jer med at sammensætte en god løsning, hvor der vil blive leveret god og sund mad lavet af de allerbedste råvare hver eneste dag. Når du vælger at få en kantineordning hos os kan du være helt sikker på, at du vil få en god ordning, hvor der udelukkende vil blive serveret mad i den bedste kvalitet. Hos os har du endda også mulighed for at få leveret maden til en super god pris – uanset virksomhedens størrelse. Vi leverer mad til virksomheder i alle størrelser til nogle meget favorable priser. Vil du gerne vide mere omkring muligheden for at få lavet en kantineordning hos os, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en gratis og helt uforpligtende snak omkring mulighederne for at få en kantineordning i Jeres virksomhed, hvor I kan få serveret velsmagende og god mad til frokost hver eneste dag.

 

Kontakt os netop nu på telefon 86 92 14 22 hvis du vil høre mere omkring mulighederne for at få lavet en kantineordning i Jeres virksomhed.

Frokost, aftensmad samt mødeforplejning – Se forslag her

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv mødeplatter
  Mødeplatte Byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert