Smørrebrød med kamsteg

Smørrebrød er en sand dansker (-:, som er yderst eftertragtet og meget forskelig men her er et forslag, når der skal laves frokost i de gode danske hjem. En af de yderst populære, stykker smørrebrød er med den gode kamsteg, rødkål og agurkesalat.
Kamsteg kan købes i skiver hos diverse slagtere , men skulle du være så heldig at have et stykke kamsteg fra dagen i forvejen, vil det så absolut være at foretrække til jerres mad.

Sådan gør du:

Tallerkener tages frem,  læg en skive rugbrød på hver tallerken. 
Smør et lag smør på og læg salatblade på hver. Læg nu to skiver dejlig kamsteg ( Kan med fordel hånskæres) i den anden ende og tag en stor skefuld rødkål og placér i en linje på den del af kamstegen som grænser op til salaten. Agurkesalat lægges på samme måde i en linje foran rødkålen. 

Til sidst kan man drysse lidt karse på toppen.

Du skal bruge:

  •     4 skiver frisk rugbrød
  •     8 skiver kamsteg
  •     rødkål
  •     agurkesalat
  •     salat Husk at vaske salat
  •     karse
  •     tomater
  •     appelsin skiver

Og alt Dette her giver et dejligt stykke med kamsteg