Smørrebrød med kamsteg
Smørrebrød er en sand dansker (-:, som er yderst eftertragtet og meget forskelig men her er et forslag, når der skal laves frokost i de gode danske hjem. En af de yderst populære, stykker smørrebrød er med den gode kamsteg, rødkål og agurkesalat.
Kamsteg kan købes i skiver hos diverse slagtere , men skulle du være så heldig at have et stykke kamsteg fra dagen i forvejen, vil det så absolut være at foretrække til jerres mad.
Sådan gør du:
Tallerkener tages frem, læg en skive rugbrød på hver tallerken.
Smør et lag smør på og læg salatblade på hver. Læg nu to skiver dejlig kamsteg ( Kan med fordel hånskæres) i den anden ende og tag en stor skefuld rødkål og placér i en linje på den del af kamstegen som grænser op til salaten. Agurkesalat lægges på samme måde i en linje foran rødkålen.
Til sidst kan man drysse lidt karse på toppen.
Du skal bruge:
- 4 skiver frisk rugbrød
- 8 skiver kamsteg
- rødkål
- agurkesalat
- salat Husk at vaske salat
- karse
- tomater
- appelsin skiver
Og alt Dette her giver et dejligt stykke med kamsteg