Juletips

Når det er jul, er det vigtigt at alt spiller i hjemmet med julepynt, julegaver - og ikke mindst julemad! - Vi har givet dig adgang til vores kokkes hemmelige tips som de bruger, når de skal til at lave julemad.Mange føler at julen er det samme hvert år, men med nogle kvalificeret tips som kan give dig nogle gode værktøjer som du kan arbejde med, ja, så er det som om julen blev genfødt.

Vi tror nemlig på at julen er meget vigtig og åbner uanede muligheder for den person som elsker at stå i køkkenet og lave mad. Det første du skal have gjort op med dig selv, inden du kigger på vores tips, er hvilken ret du gerne vil lave. Hvis du er helt på bar bund, kan vi jo sagtens anbefale at du tager et kig på vores opskrifter og ser om der er noget for dig.

Hvis du er på udkig efter nogle juletips til hvordan du kan servere en kage, eller måske endda lave de bedste brunkager i dit liv - ja, så kan vi også hjælpe dig - og hvis du er heldig, vil du kunne finde nogle tips om hvor de kan placeres, for at få en lidt sjov oplevelse med dine børn. Er man ikke vild med fed julemad, kan man også roligt give sig i kast med en fedtfattig opskrift fra vores lister. Find den rette og derefter find det juletips som passer bedst ind på dig.

Vælger du at bruge en kombination af begge vores ‘ydelser’ til dig, vil vi næsten garantere at det kun kan lykkes dig at lave et godt måltid mad, uanset om det er and, flæskesteg eller hvad det er du har i tankerne til juleaften. Vi håber på at du vil kunne finde det juletip som du har brug for. Vi vil nemlig gerne være dækkende, så alle har mulighed for at lave lige så god mad som vores kokke kunde.

Har du andre planer end at lave mad til julefrokosterne, middagene eller noget helt tredje? Ja, så kan du også sagtens bestille mad hos os og så vil vi komme med den til dig. Simpelt og nemt.

Julefrokost, Julemenu, Julegrill – Bestil det her

 1. Julefrokost byg selv
  Julefrokost byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Julebuffet nr. 3 fra Fest-diner
  Julebuffet nr:3
  fra 199,00 kr pr. kuvert
 1. Jule grillbuffet
  Grill julebuffet
  fra 199,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price Jul
  Crazy Price jul
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert