Juleaften menu

Forberedelserne til årets julemenu laver Fest Diner, og leverer hele jeres dejlige juleaftens menu den 23. december, mellem klokken 10 - 12, for dem der vil bruge tiden sammen med familien, og ønsker nemt og hurtigt at tilberede maden på under 1 time juleaften. Så bliver det ikke nemmere at holde familiejul i hjemmet med mad ud af huset fra Fest Diner

3 Items

per page
Set Descending Direction
  1. Juleaften menu

    Mad til Juleaften

    fra 209,00 kr
    MIN. 1 kuvert

    Mad til Juleaften

    Mad til juleaften på under 1 time  

    • Helstegt andesteg med fyld æbler og svesker
    • Langtidsstegt flæskesteg
    • Hvide kartofler forkogte
    • Brune kartofler forkogte, sukker og smør er med
    • Hjemmelavet brun sauce
    • Rødkål
    • Ribsgele
    • Hjemmelavet waldorfsalat
    • Franske kartofler

    Bemærk, at maden leveres/afhentes koldt d. 23/12 mellem kl. 10.00 – 14.00.

    Learn More
  2. Steg selv and

    Steg selv and

    fra 389,00 kr
    MIN. 1 stk
    • And på 3000 gram
    • Æbler og svesker til anden
    • Salt til andestegen
    • Foliebakke til stegning i ovnen
    Learn More
  3. Færdigstegt and til juleaften

    Færdigstegt andesteg

    fra 429,00 kr
    MIN. 1 stk
    • Færdigstegt med æbler og svesker
    • Rå steg 3000 g
    • Æbler og svesker
    • Foliebakke
    Learn More

3 Items

per page
Set Descending Direction

Juletrafitioner juleaften menu

Julen og dens traditioner er for mange ganske specielt, og ofte følger den en nøje juleopskrift:

VIGTIGT:Der skal flæskesteg med sprøde svær, and eller gås gerne helstegt på bordet, juletræet skal være stort helst så højt så det lige røre loftet det pyntes på en bestemt måde, gaverne skal ligge under det, og desserten i de Danske hjem består af risalamande med kirsebærsovs, hvor alle kæmper om at finde mandlen, og – igen – er det sandsynligvis familiens yngste, der er den heldige ligesom sidste juleaften. 

Men hvordan kan det egentlig være, at vi leder efter en mandel i en stor skål grød med flødeskum?

Risengrøden havde tidligere været en meget finere dessert, fordi risene skulle importeres fra udlandet, og sødmælken og smørklatten ikke nødvendigvis var noget der var mulighed for at spise. Men som risengrøden blev mindre luksuriøs, tog risalamandens dens plads.og der er vi glade for.

Nem juleaftens menu

Vejledning til årets julemenu følge med når den bliver bestilt hos Fest-Diner.dk vi levere igen i år en nem menu hvor anden kommer forstegt og er klar til og blive lunet man skal beregne va 1 time i køkken for en julemenu.