Jul & nytår

Tradionel julemad, eller lidt mere nysgerrighed på nye muligheder i forhold til din julefrokost, maden til juleaften eller nytårsmaden – så er det vigtigt at du læser med her.Vi ønsker altid at give dig en god oplevelse af mad ud af huset, også når det gælder julemaden, maden til nytår, og selvfølgelig også selve juleaften. Du har mange muligheder for at sætte den menu sammen, der gør det julet på den helt rigtige måde for dig.

Vil du vide mere, finder du mange gode informationer længere nede. Få leveret din julefrokost i Aarhus, Randers, Silkeborg, Horsens, Fredericia og Vejle – læs mere længere nede på siden

Når du gerne vil bestille mad ud af huset til enten jul eller nytår, eller til begge begivenheder, vil du her ved fest-diner.dk – finde et godt miks af forskellige retter, hvor råvarerne er af en meget høj kvalitet. Vi ved hvor vigtigt det er at lave maden af de gode råvarer, og med et engageret køkkenteam, der har smag på livet – leverer vi altid en kulinarisk oplevelse, hvad enten det er til jul eller nytår.

Vil du gerne bestille mad ud af huset til juletiden, hvor der er mange julefrokoster og familiesammenkomster som de traditionelle begivenheder, eller er det mere til nytårsfesten, hvor der skal serveres champagne og nydes god mad i godt samvær – vil der være mulighed for at finde det her ved fest-diner.dk

Juletiden – julefrokoster og familiesammenkomster

Det er vigtigt at du har muligheden for enten selv at komponere dine retter til julefrokosten eller finde en buffet, der passer til lige netop den julefrokost du gerne vil holde, og er det familiesammenkomsten kan det være lige så vigtigt med de forskellige valgmuligheder. Det er vi meget opmærksomme på, og derfor har vi også valgt at sætte nogle forskellige menuer og buffet’er op.

Det giver dig mulighed for at tilpasse julemaden til lige netop de ønsker og behov du har. Det kan blandt andet være den fantastiske julefrokost byg selv, hvor der mulighed for at vælge mellem en lang række af forskellige retter, der alle er tilpasset juletiden. Der bliver selvfølgelig kun brugt de bedste råvarer, og vores køkkenteam ønsker at lave en kulinarisk oplevelse hver eneste gang, så du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til mad ud af huset til jul.

Er det for eksempel julefrokost byg selv, der passer til dig og dine gæster, er der mulighed for at vælge mellem 25 forskellige retter. Her er der både kolde og lune retter, hjemmelavet leverpostej og roastbeef som nogle få eksempler. Alt i alt en buffet, der kan sammensættes som du ønsker det, og der er noget for enhver smag.Råvarerne som bliver brugt til at lave de forskellige retter med, er selvfølgelig af en høj kvalitet, for når du bestiller mad ud af huset, er det vigtigt at du får en fantastisk smagsoplevelse ud af det – vi ved nemlig at tilfredse gæster og god mad, er en perfekt start på en vellykket julefrokost.

Ønsker du at maden skal være bestemt på forhånd, og der ikke selv skal laves noget, har vi også mulighed for at tilbyde forskellige julebuffet’er. Her er det igen råvarer af højeste kvalitet, der bliver brugt til at skabe den ene god smagsoplevelse efter den anden. Vi har 3 forskellige julebuffet’er, der hver for sig har nogle lækre retter at byde på.Sidst men ikke mindst, er der også den lidt mere vovede Grill julebuffet. Her får du en lidt anderledes julebuffet, hvor alt maden bliver grillet, og så er det alligevel alle de traditionelle retter du finder her – den bliver selvfølgelig  også bestilt som mad ud af huset – hvor vi også leverer grill, kul og personale til at passe grillen.

Vil du gerne have lavet julemedister på grillen, smage en glaseret skinke direkte fra grillen, eller er det andebrystet der trækker i dig, står vores personale og griller det hele, så du får en helt fantastisk smagsoplevelse af det danske julekøkken – på en forfriskende og kulinarisk velsmagende måde.Uanset hvad dine behov er, vil der fra fest-diner.dk’s side, altid blive leveret den løsning, som passer til jeres behov og ønsker. Vi leverer maden til din julefrokost til tiden, vi fortæller dig hvordan maden skal håndteres og vi leverer mad ud af huset, der giver dig og dine gæster en oplevelse i hvordan godt veltilberedt mad skal smage – bestil allerede dine julefrokost fra fest-diner.dk i dag – gør det lige her.

Nytårsfest – et brag af en madoplevelse

Når nytårsfesten skal være et brag af en madoplevelse, vil du have muligheden for at finde den helt rigtige sammensætning af din nytårsmad her ved fest-diner.dk. Mad ud af huset til nytår, er en af de vigtigste aftener i løbet af et år, hvor alt bare skal spille. Det er her det pæne outfit er fundet frem, det er her damerne er dressed up, og børnene får lidt længere snor end almindeligt.

Vi har til nytår flere forskellige muligheder, så når du gerne vil have mad ud af huset til nytår, har vi blandt andet en hel buffet at vælge ud fra, hvor du blandt andet kan vælge Pulled Pork – som er tidens helt store trend – vi garanterer at den er lige så mør som den skal være, så det bliver en fantastisk smagsoplevelse for jer.

I forbindelse med nytårsfesten, er der selvfølgelig også tænkt på børnene, for det er vigtigt at de også nyder aftenen, og derfor har vi også mulighed for at lave en børnemenu, der er tilpasset de unge poder. Det bliver helt sikkert en aften med mad i børnehøjde, de ikke kommer til at glemme foreløbig.

Ønsker du ikke selv at komponere menuen nytårsaften, har vi også mulighed for at tilbyde en menu til nytårsaften, der nok skal få tænderne til at løbe i vand. Her er der kræset om alle dele af menuen, på en måde, der kommer til udtryk ved de fantastiske smagsoplevelser der venter dig og dine gæster.

Her kan blandt andet vælges mellem langtidsbagt nytårslaks eller farseret perlehønebryst til forret. Hovedretten er en tournedos af oksemørbrad, og så er der mulighed for at bestille flere typer af natmad – hvem siger at mad ud af huset skal være kedeligt nytårsaften – vi gør det ikke – vi gør det til en oplevelse i stedet for.Af natmad til nytårsaften – når festen så småt er ved at liste ud af døren, skal der serveres en god omgang natmad, og her kan der blandt andet vælges mellem aspargessuppe med kødboller og flutes eller Mulligatawny kokos/karrysuppe med kylling og urter samt flutes til.Det er med til at fuldende nytårsfesten og runder smagsoplevelsen af på den helt rigtige måde – igen – nytårsfesten skal være et brag af smagsoplevelser – hvilket vi ved fest-diner.dk gerne leverer til jer.

Julefrokost eller nytår – mad ud af huset får du her

Når maden skal smage godt, og du ikke selv ønsker at stå med den, er der ingen grund til at overlade noget til tilfældighederne. Med mange år i branchen, ved vi hvor vigtigt det er at levere mad ud af huset,  hvor det er de rigtige råvarer, der bliver brugt.

Til julefrokosten og nytårsfesten sikrer vi altid de bedste råvarer i god tid før juleslaget kommer til at stå, for så ved vi, at vi kommer til at levere en fantastisk oplevelse til dig og dine gæster – som er de vigtigste for os. Når maden er veltilberedt, giver en kulinarisk oplevelse, og gør dine gæster glade, så ved vi at du også bliver glad – det er sådan det skal være, når der bliver leveret mad ud af huset til både julefrokost og nytår.Med de mange muligheder for selv at bygge din julefrokost menu op, har vi givet dig en unik chance for at tilpasse maden til dine gæster. Det betyder at der vil være noget for alle, og det der ikke bliver spist ret meget af, bliver der blot bestilt mindre af. Er det nytårsfesten vi taler om, er det ikke alle, der ønsker at spise fisk, og så er der jo andre valgmuligheder, hvor det kan bestilles som ønsket.

For dig og dine gæster, er der altid mulighed for at finde mad ud af huset, der passer til lige præcis jeres ønsker og krav – er der spørgsmål, har vi et køkkenteam, der hellere end gerne svarer på dine spørgsmål – så du bliver helt sikker i dit valg af mad ud af huset til julefrokosten eller nytårsfesten.Vi bruger råvarer af en høj kvalitet, vi har et køkkenteam med stor smag på livet, og vi leverer maden til tiden. Ønsker du et tilbud til din fest eller sammenkomst, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi leverer mad ud af huset i og omkring Aarhus, Grenå, Randers, Silkeborg, Horsens, Vejle og i trekantsområdet – vil du gerne have leveret mad ud af huset til din julefrokost eller nytårsfest – kontakt os allerede i dag