ideer-til-fest

Hvad tilbyder Fest Diner her !

Vi tilbyder hjælp og vejledning samt gode råd til at gøre jeres fest bedre

          

  

Skal du holde en fest og mangler inspiration er her nogle ideer til festen.

Det kan være en stor hjælp at finde på et tema for sin fest. Det er oplagt at lave temaer over musik – diskofester plejer at være et sikkert hit, da musikken er uimodståelig og tøjet er så festligt – for slet ikke at tale om de cocktails der naturligt hører med til sådan et tema.

Hvis man nu har været omkring musiktemaet før og gerne vil forsøge sig med noget nyt er her flere ideer.

Festtemaer der kan kredse omkring filmtemaer kan også være et hit – og der er store muligheder for også at udvide temaet til at dække maden. For eksempel kan man lave et Harry Potter tema med en buffet inspireret af de overdådige og magiske buffeter, der serveres på Hogwarts troldmandsskole. Man kan også lave et romersk  tema og bruge film som Gladiator, Spartacus og Rome tv-serien som inspiration – med liggende anretning – man skal jo huske at romerne lå til bords! Man kan jo også gå i middelalder humør med Game of Thrones, Ringenes Herre eller en rollespilsfest, hvis man har en vennekreds, der er til den slags. Menuen til sådan en fest kan jo være helt fantastisk med helstegt vildsvin (bare en steg måske) og elverbrød. Er man til historiske emner, behøver man slet ikke film til inspiration – hvad med en vikingefest? Luk øjnene og sig ordet og ideerne vrimler frem. Mjød (øl) i store krus, sild, kød og tvekamp!

Fester over temaet ”rejser” kan også være enormt skægt. F.eks. kan indbydelsen være en flybillet og når gæsterne ankommer skal de tjekke ind i til flyet som er en række stole (sæder) inden de ankommer til deres destination – f.eks. Hawaii (og så har man jo selvfølgelig hawaii-skjorter og bastskørter på). Under flyveturen kan man få flymad – der er umuligt at få op – og drinks.Det er kun fantasien der sætter grænserne, når man først er kommet i gang!

God fest!

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert