Hvad betyder maden

Vi har fået respons fra 3 gæster, som har været til konfirmation, hvor der har været mad leveret fra Fest-diner. Det har vi lavet en lille artikel om her, hvor du kan se hvordan responsen har været. Vi er utrolig glade for de tilbagemeldinger vi får - det er både med til at holde os skarpe og gøre os bedre.

Mette Sørensen

Vi skulle holde konfirmation, og kunne ikke rigtig finde ud af om det skulle være menu eller buffet, vi skulle vælge. Der er jo plus og minus ved tingene, så vi valgte at ringe og snakke med Fest-diner.dk om tingene. Allerede her oplevede vi en god service og det skal de have.

De fortalte hvad vi kunne forvente, og hvordan det var, når folk valgte menuer og buffet til konfirmation. Det gav os vished om at det var en buffet vi skulle vælge til konfirmationen vi var i gang med at planlægge.

Maden kom som aftalt, der var smil på læben og en god service fra dem. Det gjorde at det hele gik gnidningsfrit og vi havde godt med mad til vores gæster. Samtidig var der højt humør, da maden smagte godt.

Jesper Christensen

Det er ingen sag at holde konfirmation, når man har en meget bevidst datter, lige til vi kom til maden. Her var der ikke helt sikkerhed i hvordan vi skulle gøre det, og hvad vi skulle vælge af mad til konfirmationen. Vi begyndte at søge på nettet, og når alt kom til alt, synes vi, at det så meget spændende ud ved Fest-diner.dk

Vi skrev til dem over Facebook med en forespørgsel, og ret hurtigt kom vi i en god dialog med dem. Det gjorde det meget let for os at vælge dem, og hele vejen igennem var der god service fra dem. Selv da vi måtte fortælle, at der var lidt færre gæster end vi havde meldt ud til at starte med, var der ikke noget at komme efter fra dem.

Vi kan kun anbefale at bruge Fest-diner.dk til konfirmationsmaden - vi havde en super glad konfirmand hele dagen.

Konfirmationsmad er vigtigt - det er helt sikkert

Der er ingen tvivl om at maden til konfirmationen er vigtig og det ved vi. Derfor bestræber vi os altid på at gøre vores bedste, så konfirmanden og forældrene kan nyde den store dag. Vil du bestille mad til konfirmationen, starter det her.

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert