Helstegt pattegris er bryllup mad

Det er blevet mere og mere normalt at holde grill udenfor og det er også noget, som de fleste kan lide. Blandt andet kan man sørge for at grille en helstegt pattegris og på den måde kan man også være sikker på, at der er mad nok til alle. For det er nemlig et stort dyr, som har meget kød på sig. Det kan dog for nogle være lidt overvældende at se et helt dyr på en grill på den måde, hvorfor man kan vælge at placere grillen lidt afsides således, at alle ikke behøver at kigge på den.

En anden ting man skal tænke over hvis man vælger at grille mad på den måde er, at det er muligt, at der er nogle vegetarer til stede og dem skal man selvfølgelig også tænke på. Det kan man gøre ved at sørge for, at man også har noget vegetarmad. Det kan man også sagtens grille for en grillet asparges eller en grillet squash er super lækkert, måske endda så lækkert, at selv kødspiserne kaster sig over det!

Man kan også vælge at have nogle kyllinger og pølser på grillen, hvis nu man står i en situation hvor ikke alle spiser svinekød. Det skaber en god stemning at holde en grillfest da der er noget meget afslappende ved denne måde at holde fest på. Folk kan både sidde og stå udenfor under grillfesten og det gør, at folk falder i snak med hinanden, hvilket er et af formålene med festen

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert