Hav en afslappet bryllupsdag

Det er meget forskelligt om et bryllupspar de vælger at have et bryllup, som er helt nede på jorden eller om de vælger at de skal have et mere formelt bryllup hvor alt er helt perfekt og uden en plet. Vælger man et bryllup, som ikke lever op til de mere strikse og traditionelle former så er man formentligt typen, som også er helt ok med, at dagen forløber lidt tilfældigt og, at man ikke går meget op i, at alt er helt planlagt ned til mindste detalje. Ofte vil et afslappet bryllup være lidt billigere da man ikke behøver at bruge så mange penge.

Tøj

Har man taget et valg om, at det er det afslappede bryllup, som man vil holde så vil man uden tvivl ikke gå så meget op i præcis hvad det er for noget tøj, som man har på og som gæsterne har på. Her kan man sagtens bryde normerne lidt og det kan være, at brudeparret de vælger at troppe op i noget farverigt kluns eller noget helt andet, som man aldrig ser. Og hvis man alligevel vælger at være lidt utraditionel så kan man for eksempel også vælge at tage noget tøj på, som rent faktisk er rart og behageligt at have på da man ikke behøver noget, som ikke er rart at have på.

Festen løber af staben og der inviteres

Er I til det afslappede bryllup helt nede på jorden er der ingen grund til, at I skal ud og finde en herregård eller et slot. For I kan sagtens nøjes med at finde en nærliggende park eller måske et hus eller en lejlighed hos en I kender, eller da egentlig bare hos jer selv. Når det kommer til invitationer kan I ligeså godt også holde det helt nede på jorden. For her kan I i stedet for at købe nogle fine invitationer blot lave dem selv og måske endda skrive dem i hånden. Det gør, at I nok skal få dem lavede helt personlige og fine.

Når det kommer til dekorationer på bordene så behøver I ikke at vælge nogle helt vilde blomster, hvis I har bestemt jer for at have et afslappet bryllup. For her kan I blot vælge at have nogle enkelte blomster og måske endda nogle, som I ikke har givet så meget for. Desuden kan I finde nogle kulørte og festlige lamper, som både vil skabe en fin belysning samtidig med, at de bare generelt vil pynte rigtig meget.

Der er noget meget charmerende ved et bryllup, som virker meget individuelt og personligt. Dette kan man blandt andet opnå ved at man finder en masse forskellige ting og måske låner lidt hist og her. Det gælder både når det kommer til borde, stole og alt andet, som man skal bruge til brylluppet.

En menu til et bryllup nede på jorden

Til et bryllup, som foregår helt nede på jorden så er det også en bryllup menu, som skal passe til dette tema, som I skal vælge. Når I skal vælge hvad der her kan være en god ting så gælder det for eksempel nogle nemme ting, som man normalt ville spise hvis man sad med familien i en park eller lignende. Her gælder det for eksempel nogle salater, nogle pølsehorn og nogle muffins. Disse ting er både noget, som alle kan lide samtidig med, at det er forholdsvis billigt. I kan også vælge at tænde op i grillen og måske endda bede folk om selv at tage med hvad de ønsker at grille, så ender det også med at blive væsentligt billigere for jer at servere mad. Det kan være lidt sjovt at inddrage gæsterne på forskellige måder til brylluppet og en af de måder, hvorpå I kan inddrage dem på det er ved at spørge om der er nogle, som kender nogle lækre retter, som de kan anbefale. For så kan I nemlig lave disse madretter og måske endda angive på selve maden, hvem der har givet jer rådet om at lave lige nøjagtigt denne ret. Eventuelt kan I også lave et slags sammenskudsgilde, hvor alle skal have noget med. På den måde kan dette ende med at være alles gave til jer.

Lav en ordentlig omgang drinks, som folk så kan drikke løs af da dette også er en billig måde at lave drinks på. Desuden kan I vælge at få fat i en projektor, som mange for eksempel kan finde på arbejdet eller lignende. Når det så er tilfældet så kan I lave en billedserie, hvor I viser billeder af jer selv hvilket skaber en god og romantisk stemning. Noget sjovt kan også være, at lave en film, hvor folk blandt gæsterne er spurgt om forskellige ting om brudeparret og så kan I vise dette på projektoren.

Det kan også være sjovt at have nogle lege og en af disse lege kunne for eksempel være en danseleg eller forskellige konkurrencer, hvor man især har sport som fokus.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert