Gaveønsker og maden

Datoen er kommet fra kirken, og der er ingen tvivl om at det er nu konfirmationen skal planlægges, så begynder gaveønskerne også at komme. Her kan spørgsmålene om hvornår der skal åbnes gaver også begynde at komme, skal det være før desserten, eller er det når folk er gået i gang med at drikke kaffe eller en øl, og snakken går. Her kan der være stor forskel fra konfirmation til konfirmation.

Maden spiller en rolle til konfirmationen

Hvornår skal talerne holdes, hvornår skal der fyldes op, og hvornår skal gaverne åbnes, er bare nogle af de ting maden har indflydelse på. Når du holder konfirmation skal der være styr på de små detaljer, for gæsterne vil gerne kunne følge med. Derfor spiller maden også en rolle. Der er jo forskel på om det er buffet eller menu, der er blevet valgt. Når du vælger en buffet til konfirmationen er det en anden måde folk spiser på, end hvis det er en menu der er blevet valgt.

Er du opmærksom på det, når du planlægger hvornår der skal åbnes gaver, holdes taler og alt det andet, der kommer. Til en konfirmation, er der også sange, og nogle gange mange af dem - det kan også have indflydelse på maden til konfirmationen. Husk alle de små detaljer, så det også kommer til at passe med åbning af alle gaverne. Når der er styr på både de store linjer og de små detaljer, så bliver konfirmationen en god oplevelse for alle.

Gør det let med maden

Der er ingen grund til selv at bruge flere dage i køkkenet, når det er maden til konfirmationen der skal laves. Vi har leveret til mange fester, bryllupper og konfirmationer, og derfor kan vi også levere maden til jeres konfirmation. Find ud af hvor let det er at bestille lige her på siden, eller giv os et kald.

Når der er styr på maden, kan i bruge mere tid på at planlægge de små detaljer, så som hvornår gave åbningen til konfirmationen skal foregå. Vi glæder os til at høre fra jer - og så håber vi i kommer til at holde et brag af en konfirmation

Konfirmation – Tilbud på mad

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations buffet
  Konfirmations buffet
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Konfirmations menu
  Konfirmationsmenu
  fra 169,00 kr pr. kuvert
 1. Delux buffet
  Delux buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert
 1. Luksus konfirmation buffet
  Luksus konfirmation buffet nr. 1
  fra 195,00 kr pr. kuvert