Frugtordning

Det er i de senere år blevet meget populært at have frugtordninger på arbejdspladsen, og der er en hel del virksomheder, som har valgt at have en firmafrugtordning på arbejdspladsen.

I de sidste år er der slet ingen tvivl om, at sundhed er blevet sat mere og mere i centrum – særligt også på arbejdspladserne, hvilket blandt andet har været med til at gøre, at rigtig mange firmaer har valgt at få lavet sig en frugtordning. Sund mad og frisk frugt på arbejdspladsen er desuden også en af de ting, som medarbejderne i høj grad sætter pris på i dagligdagen.

Få en frugtordning til firmaet som er skræddersyet efter ønsker og behov. Det kan uden tvivl sagtens være lidt af en jungle at finde ud af hvilken frugtordning, der er den bedste, og derfor er det altid en god idé, at man sørger for selv at skræddersy en løsning, som matcher de ønsker, som man har. En skræddersyet løsning vil sikre, at I får leveret netop den type frugt, som I gerne vil have i de mængder, der passer til Jeres behov.

Vi er meget fleksible og laver løsninger til store såvel som små virksomheder, der ønsker at få lavet en god og fleksibelt frugtordning på arbejdspladsen. Få lavet en firmafrugtordning til en favorabel pris. Hvis Jeres virksomhed gerne vil have lavet en frugtordning, hvor der vil blive leveret frisk frugt, så er der god mulighed for at få lavet en sådan ordning til en rigtig god pris.

Hos Festdiner Aarhus er det muligt at få etableret en god frugtordning til Jeres firma, der er tilpasset akkurat de ønsker og behov, som I har. På den måde kan I som firma være sikre på, at I får en god og solid løsning, som fuldt ud lever op til de ønsker I har.

Hvis I godt kunne tænke Jer at få skræddersyet en firmafrugtordning til Jeres firma, hvor I vil få leveret velsmagende og frisk frugt leveret hver eneste uge, så kan I give os et kald på telefon 86 92 14 22 og få en helt uforpligtende snak omkring muligheden for at få leveret sund og frisk frugt til Jeres virksomhed.

Frokost, aftensmad samt mødeforplejning – Se forslag her

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv mødeplatter
  Mødeplatte Byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert