Frokostordning

Med en frokostordning fra Go frokost, kan du tilbyde dine ansatte god, sund og varieret mad, der er lavet med gode råvare og omhug.
Vi går meget op i den gode smag, og går ikke på kompromis med hverken vores råvare eller håndværket bag et lækkert måltid, hvilket betyder at vi fx selv bager vores brød.Bestil din frokostordning på Go frokost og vi levere maden hos jer i Aarhus , Skanderborg og omegn, så den er klar hos jer på det aftalte tidspunkt. Stabilt, lækkert og let.

Vi vil efter bestilling tage kontakt til jer, så vi kan få sammensat den helt rigtige menu, til lige netop jeres arbejdsplads, og behov. Det kan være at i ligger vægt på sund mad, med lækre salater, eller god gammeldags dansk mad, med alt hvad der dertil høre. Uanset hvad i kunne tænke jer, så finder vi den helt rigtige menu til jer.

Kundeservice glæder os til at høre fra jer på tlf. 8692 1422Måltider fra Rigtig-mad.dk
Frokostordning fra Rigtig-mad.dk

Frokostordning bestilles hos Rigtig-mad.dk

Se ugens menu og bestil frokostordning
En god frokost skaber glæde på arbejdspladsen – hos Rigtig mad leverer vi en sund og lækker frokost til dig og dine medarbejdere

Levering af frokostordning i Aarhus, Silkeborg & Horsens

Frokostordning Sund og lækker for enhver

Arni og Gitte Beck startede for mere end 25 år siden Festkongen. Der var det med mange visioner – én af dem var at tilbyde virksomheder frokostordninger med varieret og lækker mad. Vi udvikler hele tiden vores frokostordnings foretning, så I, som kunder, får en god og spændende madoplevelse.

Fest-Diner.dk frokostordning er varieret og bæredygtig. Varieret fordi vores køkkenchef laver nye spændende frokost planer. Vi laver alt fra danske favoritter til eksotiske madoplevelser, fra økologisk sunde retter til luksusoplevelser. Du får en lækker bæredygtig frokostordning, fordi vores produktion er under samme tag. Vi garanterer høj fødevaresikkerhed, skarpt fokus på madspild. Det er vigtigt for os at tænke på ren energi og ordentlige arbejdsforhold.

Vores dygtige kokke elsker og lave mad og lægger kærlighed i at levere en god frokostordning til jer. Det kan du selvfølgelig smage!

Praktiske informationer om vores frokostordning

Priserne starter ved 39,00 kr. inklusiv moms, pr. kuvert. Prisen afhænger af, hvordan I skræddersyr frokostordning til jeres virksomhed. Der er mange muligheder for gode tilvalg, herunder osteanretning eller en ekstra ostedag på ugen, kage eller flere anretninger og salater. Vi står altid til din rådighed, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til jeres firmafrokost og vælge det der passer bedst til jer.

Vi har et minimum på 8 kuverter frokostordning. HUSK Det er muligt at få sandwich, lun ret eller smørrebrød i stedet for frokostordningen, hvis I er færre end 8 kuverter.

Leveringspriser – frokostordning mellem Aarhus og Skanderborg

Er der over 10 ansatte er leveringen gratis mellem Skanderborg og Aarhus. Er i under 10 kuverter eller ønsker sandwich eller andre af vores frokostretter så er prisen 50 kr. for levering.

Levering af frokostordning i østjylland

Frokost, aftensmad samt mødeforplejning – Se forslag her

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv mødeplatter
  Mødeplatte Byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert