Firmafrokost catering

Firmafrokost catering sikrer fuld energi til medarbejderne i løbet af dagen

Igennem en lang og hård arbejdsdag er det vigtigt, at man får sig en portion sund og velsmagende kost. Ved at få sig en velsmagende, sund og lækker frokostbuffet kan man være sikker på, at man som medarbejder er fuld af energi til at yde sit bedste på arbejdspladsen resten af dagen.

De bedste råvarer samt de skarpeste priser på firmafrokost

Aarhus Frokostordning bliver til daglig drevet af Fest Diner. Hos Fest Diner har vi målsætning om, at vi vil være de bedste til firmafrokoster og catering. Derfor har vi et enormt fokus på kvalitetssikring af den mad, du som kunde vil få serveret. Der bliver derfor kun brugt de bedste råvarer, og alt mad bliver lavet helt fra bunden. Dette sikrer dig en fabelagtig frokostbuffet, hvor kvalitet og den gode smag er blevet sat i højsædet. Ligeledes prisen desuden også noget, der bliver lagt meget stor vægt på.

Catering med levering af en firmafrokost på netop jeres arbejdsplads hver dag er noget, som man skal kunne få til en fornuftig pris. Vores priser på levering af en velsmagende og sund frokostbuffet starter fra blot 39 kr. Levering af mad er noget, som I kan få klaret helt gratis, hvis der er over 20 kuverter, der skal laves frokost til.

Fest Diner er navnet på den virksomhed, der står bag Aarhus Frokostordning. Vi er en professionel og erfaren cateringvirksomhed, som har stor erfaring i at lave frokostordninger til virksomheder.

Kontakt os hvis du vil vide mere omkring jeres muligheder for at få leveret en rigtig lækker og meget velsmagende frokostbuffet til jeres virksomhed hver dag. Vi glæder os meget til at byde jer hjertelig velkommen som kunde hos Aarhus Frokostordning.

En uforpligtende snak omkring muligheden for firmafrokost catering kan fås ved at indtaste dine kontaktoplysninger i boksen i højre side, hvorefter vi vil kontakte dig.


Flueben Varm mad

Flueben 2 forskellige fyldige sunde salater

Flueben Dagens lækre delikatesse

Flueben 2 x pålæg med tilbehør

Flueben Rugbrød samt hjemmebagt madbrød og smør

Flueben Kage om torsdagen      
                                                            
ALT DETTE FOR KUN 36 KR. ex moms OM DAGEN PR KUVERT

Frokost, aftensmad samt mødeforplejning – Se forslag her

 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv mødeplatter
  Mødeplatte Byg selv

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Tapas byg selv
  Tapas byg selv

  fra 14,00 kr pr. kuvert