Festforberedelser

Der er så meget man skal med i sine overvejelser når man skal forberede en fest, både hvad angår mad, pynt og lokaler. Fest Diner kan hjælpe dig med alt dette, så din fest bliver lige hvad du drømte om.Festen starter allerede ved invitationen, så en veludført en af slagsen skal laves med omhu. Men det er jo bare en af de mange detaljer, der er med til at bestemme om festen bliver et hit.

Hvad gæsterne skal have at spise er måske den allervigtigste beslutning, da maden ofte er det, man samles om. Lige meget om de skal serveres suppe, steg og is, pølsebord eller noget helt tredje og mere eksotisk, er det muligt at finde en løsning, der behager alle. Og der skal selvfølgelig også være styr på drikkevarerne! Hvilken vin skal man servere til forret, hovedret og dessert?

Alt har betydning for den, der laver festforberedelserne, for hvem vil ikke gerne holde en fest så god, at alle taler om den bagefter?

Festens omgivelser sætter i mange tilfælde tonen. Derfor er det godt at overveje om man går efter store, lejede festlokaler eller hjemlig hygge i vante omgivelser. Måske skal festen holdes under åben himmel eller ved en overdækket terrasse. Under alle omstændigheder er det et valg, der kommer til at diktere meget i forhold til forberedelserne, især når man så begynder at tænke på hvordan stedet skal dekoreres. 

Dekorationer, pynt, bordkort og så videre er jo også en del af forberedelserne. Er der et specielt tema for festen, et gennemgående farveskema, en idé eller skal omgivelserne have et stilrent udtryk? Skal dekorationerne bestilles udefra eller ønsker du at lave alt selv? Der er rig mulighed for at udfolde sin kreativitet og forberede alle dekorationerne selv. Man kan altid finde inspiration på nettet, men det er også vigtigt at gøre op med sig selv om man har tid til at lave alt, da det tit er mere tidskrævende end først antaget.

På hjemmesiden kan du finde masser af inspiration til hvordan du bedst laver dine festforberedelser så alle detaljerne sidder lige i skabet når gæsterne ankommer.

Vores populære menuer & buffeter

 1. Tapas menu nr 1
  Tapas menu nr 1
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Crazy Price buffet
  Crazy Price buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Klassisk buffet
  Klassisk buffet
  fra 109,00 kr pr. kuvert
 1. Byg selv buffet
  Byg selv buffet

  fra 12,00 kr pr. kuvert

 1. Gourmet buffet
  Gourmet Buffet
  fra 209,00 kr pr. kuvert